Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

«Ανακάλυψα μετά τον θάνατο του συζύγου μου ότι με απατούσε» – Bρήκε συνομιλίες με τις ερωμένες του στον υπολογιστή


 Μια γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα όταν ανακάλυψη την αλήθεια για τον αγαπημένο της σύζυγο μετά τον θάνατό του.

Σε βίντεο στο Tik Tok η γυναίκα μοιράστηκε μία σειρά πραγμάτων που έμαθε για τον εκλιπόντα σύζυγό της. Ισχυρίστηκε ότι έχασε τον σύντροφό της πριν από τρία χρόνια και έπειτα από ένα τυχαίο τηλεφώνημα από συνάδελφό του έψαξε το φορητό του υπολογιστή.

Δυστυχώς ανακάλυψε ότι δεν ήταν η μοναδική γυναίκα στη ζωή του συζύγου της. Στον υπολογιστή βρήκε αρκετές συνομιλίες που είχε κάνει με άλλες ερωμένες του. Ήταν τόσες πολλές, που η ίδια χαρακτήρισε τον αριθμό τους «τεράστιο».

Ο σύζυγος της φέρεται επίσης να είχε σκεφτεί μια σειρά από ψέματα που είπε στις άλλες γυναίκες για να παρουσιαστεί ως αδέσμευτος. Για παράδειγμα, ένα από αυτά ήταν ότι η σύζυγος είχε ένα ατύχημα, βρίσκεται σε κώμα και εκείνος είχε πλέον μείνει «ολομόναχος».

Μια άλλη ατάκα που είδε διαβάζοντας τις συνομιλίες ήταν ότι ο εκλιπών σύζυγος επέμενε ότι η γυναίκα του τον είχε απατήσει. «Με άφησε για έναν άλλο άντρα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αφήνει εμένα και την κόρη μας», φέρεται να είχε πει ο άνδρας. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Ο σύζυγος της ισχυριζόταν ότι ήταν παγιδευμένος σε έναν «γάμο χωρίς αγάπη». Μετά τις συνομιλίες στο διαδίκτυο, η γυναίκα έριξε μια ματιά στις τραπεζικές του δηλώσεις.

Σύμφωνα με την ίδια, ο εκλιπών σύζυγος είχε ξοδέψει «εκατοντάδες δολάρια» σε ιστοσελίδες για ενήλικες. Διαπίστωσε ότι ο αγαπημένος της άνδρας είχε ξοδέψει μετρητά «για να στείλει δώρα στις διαδικτυακές του φίλες».


«Καθώς ετοιμάζομαι να κλείσω τον υπολογιστή και να φύγω, εμφανίζεται ένα άλλο μήνυμα. Μου λείπεις τόσο πολύ, μωρό μου, Facetime απόψε», ανέφερε η γυναίκα. Σε αυτό το σημείο συνειδητοποίησε ότι δεν γνώρισε ποτέ τον πραγματικό εαυτό του συζύγου του.

«Είμαι ακόμα θυμωμένη αλλά δεν θα πάρω ποτέ απαντήσεις στις ερωτήσεις μου. Αυτό ήταν μια μεγάλη απογοήτευση, δεν μπορούσα καν να του ζητήσω τον λόγο και τον χωρίσω», είπε η γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις