Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Εξελίχθηκε η αλεπού και φόρεσε φακό ανάμεσα στ’ αυτιά της….

 


Της φόρεσαν, την φόρεσε, το ίδιο είναι, της κόπηκε η ωφέλιμου βεληνεκούς όραση !

Αλλά η ύαινα δεν δέχθηκε να μπίξουν εργοστασιακά αρωματικά στα ρουθούνια, ούτε σκόρδα….

Έρχεται ο Νόμος, αυτός ο ψεύτης, αυτός ο κλέπτης και σε σφίγγει από τον λαιμόν και όταν του λές χάμνα με μαλάκα σου λέγει: «απείθεια στον Νόμον» και σε σφίγγει ακόμη πιο σφιγκτά….

Και δεν είναι ο Νόμος, είναι αυτός που σφετερίσθηκε το όνομα του Νόμου.

Όταν θα φέρει το Χαραγμακιράκι (ιαπωνέζικο αυτομπάσταρδο φαγητό) αφού θα έχει ήδη κηρυχθεί άκυρο και άνομο το απτό χρηματάκι, θα έρθει το κοπέλλι αντιχριστάκι (ίδατε που κήρυξαν τα τάκις βλαπτικά με μπόλικα πλαστικά μέσα, 5 εβρόπιανς στοίχιζε το σακκουlackήluckι & Τάκης ξέρεις ποίος είναι Ο Χριστός) και θα σου λέγει θέλεις ψωμί ή Χριστόν;

Και συ θα λες: «μα δεν είμαι Χριστιανός!»….

Ναι , αλλά , για να σου δώσω ψωμί και να μην σε κηρύξω λιποτάκτη απείθειας Νόμου θα πρέπει να αρνηθείς επισημώς Τον Χριστόν !

Μα δεν είμαι Χριστιανός εσύ πάλαι…..

Διότι αν πάρεις το ψωμί χωρίς να αρνηθείς Τον Χριστόν, έχεις έναν άλλοθι, έναν ελαφρυντικόν , έστω και μη Χριστιανός , αλλά άμα Τον αρνηθείς , για το ψωμί του ψωμά Αντίχριστου , έχει άλλη βαρύτητα , στα τελώνεια και αλλού πως θα το δικαιολογήσεις ;

Φαντάστου , ν’ αρνείσαι κάτι που δεν πιστεύεις , χαχαχαχα , τι σαχλαμάρα θα λες , αλλά πού να ξέρεις !

Βεβαίως , μπορεί να σου φανεί ότι φάσκω και αντιφάσκω μπα ουχίξ !

Άμα το βάλεις το χαρακιροχάραγμα , ήδη αρνήθηκες Τον Χριστόν , πώς;

Επειδή θα ξέρεις , ήδη ξέρεις !

Επειδή θα στο λένε , ήδη στο λένε !

Επειδή , θα ενωθείς με τον διάολο ακόμη και εάν είσαι παιδί μωρό !

Τώρα θα μου πεις , και τι φταίει το αθώο μωρό , να χαθεί , αφού είναι αδύναμο και έχει άγνοια .

Έλα ντέ ! Ιδού το μυστήριο !

Και ο Αδάμ ήταν αθώος , και η Εύα , και άλλοι …..

Πάντως ισχύει !

Ισχύει και το αμαρτίες γονέων πληρώνουσι τέκνα .

Τώρα γιατί το μωρό με χάραγμα , θα πληρώσει για όσα δεν μπορεί να αντιδράσει στο εξήγησα σε άλλα άρθρα , αλλά δεν είχες τον νου σου !

Δηλαδή, το μωρό του μεταλλαγμένου είναι άνθρωπος ;

Δηλαδή, ο μεταλλαγμένος πρόπαππους του μεταλλαγμένου είναι άνθρωπος ;

Δεν είναι τούτα μόνον που σου είπα στο παρελθόν.

Σου είπα , ότι Ο Θεός παίζει επί ίσοις όροις έναντι του σατανά. Τι σημαίνει αυτό; Δεν παρεμβαίνει εξολοκλήρου για να φανεί η αλήθεια ! Αφήνει την δοκιμασία , και τον πειρασμόν , να εξελιχθούν….

Όπως Ο Θεός λέγει όποιος βαπτισθεί εις το Όνομα μου είναι ιδικός μου , ομοίως απαιτεί βάσει ίσης δίκαιης αντιμετώπισης ο σατανάς και την πήρε…. Όποιος βαπτισθεί εις το όνομα του σατανά είναι σατανικός ! Τότε θα πείτε και γιατί αφήνει τούτα Ο Θεός να επισυμβαίνουν !

Διότι τότε θα βαπτίζετο κάποιος εις Το Όνομα Του Θεού και Ο Θεός θα έπρεπε να απαντήσει άκυρον ! Και τότε θα ήταν άδικος !

Όπως αν κάποιος βαπτισθεί στο όνομα μίας ομάδας, της γης, του Σύμπνατος, ανήκει εκεί, έτσι και στα άλλα δύο….

Το άλλο είναι ότι Ο Θεός ξέρει πού θα καταντήσει κάποιος, συνεπώς, είτε χαθεί όταν είναι μωρό είτε όταν είναι 300 ετών, πάει χάθηκε, κομμένο ραμμένο εξ’ αρχής, γνωστόν !

Υπάρχει μία λεπτή λεπτομέρεια…. Ο Χριστός εξαγόρασε τους δικούς Του λένε με την Θυσία Του ! Τι σημαίνει κυριολεκτικώς τούτον ;

Τι έκανε Ο Χριστός; Δεν απότρεψε την σύλληψη Του και την Σταύρωση Του, ενώ μπορούσε. Ποίος Το Γνωρίζει; Ο Ίδιος, Ο Πατέρας Του και Τω Αγίω Πνεύματι, Παντογνώστες και Καρδιογνώστες εισίν !

Το να Σταυρωθείς σημαίνει δεν έχεις πλέον μέλλον !.....

Τι Τον οδήγησε στην Σταύρωση;

Η άρνηση του ψεύδους και του ψευδόνομου !

Δηλαδή τι έκανε ;

Έλεγε την αλήθεια, έπραττε την αλήθεια, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες από το ψεύδος, έδρασε ωσάν βασιλέας της αλήθειας….

Όταν ήρθε η ώρα να καταδικαστεί, να βασανιστεί, να Σταυρωθεί, δεν υποχώρησε έστω υποκριτικά έναντι στις απαιτήσεις του ψεύδους, και να επανέλθει που πάλαι θα συλλαμβανόταν ή θανατωνόταν….

Προχώρησε , δηλαδή, απλούστατα δεν υποχώρησε από την αλήθεια…..

Στο τέλος θανατώθηκε και Αναστήθηκε…. !

Ένας που μπορεί να αναστήνεται και αυτοαναστήνεται και δη δίχως οιανδήποτε βοήθεια τεχνολογίας τι ανάγκη έχει να υποχωρήσει στο ψεύδος;

Σημειωτέον , ότι , και η τεχνολογία ιδική του είναι που η παράνομη χρήση της καλείται Μαγεία !

Όταν λέγω παράνομη , εννοώ χωρίς την έγκριση Του και συνάμα και να έχεις την έγκριση Του παράνομη εάν είναι για κακό , που Ο Ίδιος δεν εγκρίνει !

Μήπως , Αυτός που μπορεί να Αυτοαναστήνεται , έχει ανάγκη δόξας από τον κόσμον του ψεύδους ;

Είναι δυνατόν η αλήθεια να είναι ματαιόδοξη ;

Η αλήθεια για τα ερωτήματα τούτα είναι αυταπάντηση και προφανέστατη !

Και ερχόμαστε στους Χριστιανούς !

«Ὅσοι εἰς Χριστὸν ἐβαπτίσθητε, Χριστὸν ἐνεδύσασθε»….

Ό,τι κενδυσθήτε και ενδυσθήτε εις την ψυχήν είσαστε…..

Εάν κάμεις ό,τι έκαμεν Ο Χριστός, δηλαδή να μην αρνηθείς την αλήθεια και Τον Ίδιον που είναι Η Άκτιστη Αλήθεια και όχι κάποια από αυτές που έρχονται και παρέχονται ως υπάρξεις και υποθέσεις, τότε Ευχριστιανός θα καταλήξεις…..

Αν κάνεις ό,τι κάνει ο κόσμος και αγαπήσεις τον κόσμον της ύλης θα καταλήξεις με τον κόσμον της ύλης αιωνίως και έτι χειρότερα εάν ενδυθείς και κενδυθείς με τα ηλεκτρονικά και άλλα χαράγματα σφραγίδος δήλωσης σκλάβου σατανά, με αυτόν θα είσαι….

Για την εικόνα εξωφύλλου, βλέπετε τον σατανιστή, το βαπτισμένο μωρό, την μάνα και την πεντάλφα που είναι παντού στην φύση, πέταλλα, φύλλα, ζώα και αλλού, και οικειοποιήθηκαν οι σατανιστές μαζόναροι για τον θεόν τους διάβολον και έτσι μαγαρίστηκε το σύμβολον τούτον με τον τραγοδιάολο που είναι συνάμα ο Πανάς = Πανικός, ο Δείμος (αδελφός του Φόβου που επικαλείτο με τους ιερείς του ο Μέγας Αλέξανδρος στες εκστρατείες) = Πανδειμία (της ψευδοπανδημίας κορωνοϊού = στέμματος της Πανδημίας Φόβου). Ο δε Πανάς καλέστηκε με μαγεία και πολέμησε με τους Έλληνες εις τον Μαραθώνα και ακόμη πιο περίεργος ο ρακένδυτος Εχετλαίος που σκότωσε χιλιάδες μόνος του.... Είναι στα παραλειπόμενα οι τότε μαγείες, έχουμε κάποιες σαφείς αναφορές αλλά όχι πάντοτε, εντούτοις, φαίνεται ότι ήταν έναν από τα υπερόπλα των Αρχαίων Ελλήνων μάγων όταν καλούνταν. Αναφορά π.χ. έχουμε πριν την Μάχη της Σαλαμίνος που με την θυσία του ωραιότερου νεανία και της ωραιότερης νεανίδος ο Θεμιστοκλής αηδίασε και δεν ήταν στο χέρι του να το σταματήσει.... 


Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις