Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Eπόμενη πανδημία και παγκόσμια κυβέρνηση! Έσκασε η τελική ΒΟΜΒΑ για τον Μάη του 2024 - Μετά και από αυτό, κανείς δεν θα μπορεί να πει «δεν ήξερα»


 Νέα προειδοποίηση από τον διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους, για το ενδεχόμενο μιας… νέας πανδημίας, προκειμένου να ψηφιστεί μέχρι τον Μάη του 2024, η Συμφωνία για την Πανδημία, η οποία, κατά πολλούς, θα επιφέρει υγειονομική χούντα στον πλανήτη, καθώς ο Π.Ο.Υ. θα δύναται να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης κατά το δοκούν!

Ο Τέντρος, χωρίς αντίλογο να τον «απειλεί», επανέλαβε την διορία για την Συμφωνία για την Πανδημία στην Σύνοδο για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, στο Ντουμπάι:

«Τον Δεκέμβριο του 2021, τα κράτη μέλη του Παγκόσμιου Συστήματος Αναπηριών συναντήθηκαν στην Γενεύη και συμφώνησαν να αναπτύξουν μια διεθνή συμφωνία για την πανδημική ετοιμότητα και απάντηση, μια νομικά δεσμευτική συνθήκη να συνεργαστούν ώστε να διατηρήσουν τους εαυτούς τους και το ένα το άλλο ασφαλείς.

Οι ίδιες οι χώρες έθεσαν μια διορία να ολοκληρώσουν τη συμφωνία εγκαίρως προς υιοθέτηση από την Ολομέλεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας φέτος τον Μάιο.

Αυτό τώρα απέχει μόλις 15 εβδομάδες…

Ωστόσο, υπάρχουν αυτή τη στιγμή 2 μείζονα εμπόδια στο να τηρήσουμε αυτή την διορία.

Το 1ο είναι μια ομάδα ζητημάτων πάνω στα οποία οι χώρες δεν έχουν φτάσει ακόμη σε συναίνεση.

Σημειώνουν πρόοδο, αλλά υπάρχουν ακόμη τομείς διαφορών που απαιτούν περαιτέρω διαπραγμάτευση μεταξύ των χωρών.

Το 2ο μείζον εμπόδιο είναι η λιτανεία ψεμάτων και θεωριών συνωμοσίας σχετικά με τη συμφωνία: ότι πρόκειται για μια αρπαγή της εξουσίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ότι θα παραδώσει την κυριαρχία στον Π.Ο.Υ, ότι θα δώσει στον Π.Ο.Υ εξουσία να επιβάλλει καραντίνες ή υποχρεωτικά εμβόλια σε χώρες, ότι είναι μια επίθεση στη δημοκρατία, ότι ο Π.Ο.Υ δεν θα επιτρέπει στους ανθρώπους να ταξιδεύουν κι ότι ο Π.Ο.Υ θέλει να ελέγχει τις ζωές των ανθρώπων (σ.σ. Μην ανησυχείτε ο Τέντρος διαβεβαιώνει πως όλα θα πάνε καλά και υπέρ των ανθρώπων! Όλα τα άλλα είναι ψεύδη! Ποιος είναι ο Τέντρος;;; Πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ πριν δείτε το βίντεο!)».

Ένα βασικό συστατικό για την ετοιμότητα για την νόσο Χ είναι οι χώρες να υπογράψουν τη Συμφωνία για την Πανδημία του ΠΟΥ, η οποία, σύμφωνα με επιστήμονες, όπως έχετε διαβάσει στο ΕΛ, ενδέχεται να φέρει υγειονομική χούντα στα κράτη που θα την υπογράψουν!!!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ΠΟΥ, μια άγνωστη ασθένεια Χ θα μπορούσε να προκαλέσει είκοσι φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ οι Κινέζοι έφτιαξαν νέο COVID που πλήττει τον εγκέφαλο και οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν βίο-τεχνολογική συμφωνία με την Βρετανία, κάνοντας παράλληλα παράνομα πειράματα με ιούς!

Όπως ισχυρίζεται ο Τέντρος έρχεται σίγουρα μια πανδημία! Μήπως είναι μάντης;

«Θα υπάρξει κι επόμενη φορά… Η ιστορία μάς διδάσκει ότι η επόμενη πανδημία είναι ένα ζήτημα του πότε (θα συμβεί) κι όχι του αν (θα συμβεί). Μπορεί να προκληθεί από έναν ιό γρίπης ή από έναν νέο κορονοϊό ή μπορεί να προκληθεί από ένα νέο παθογόνο για το οποίο δεν γνωρίζουμε καν ακόμη ή από αυτό που αποκαλούμε ”νόσο X”.

Έχει δοθεί πολλή προσοχή στην νόσο X ειδικά πρόσφατα αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι κάτι καινούργιο…

Χρησιμοποιήσαμε για 1η φορά τον όρο ”νόσος X” το 2018. Ήταν ακριβώς τη στιγμή που μίλησα εδώ σ’ αυτήν την κυβερνητική Σύνοδο το 2018.

Και χρησιμοποιήσαμε τη ”νόσο Χ” ως έναν γενικό όρο για μια νόσο την οποία δε γνωρίζουμε καν, αλλά για την οποία μπορούμε εντούτοις να προετοιμαστούμε.

Ο covid-19 ήταν μια νόσος Χ».

Σύμφωνα με τον Τέντρος, η Συμφωνία για την Πανδημία είναι «μια κρίσιμη αποστολή για την ανθρωπότητα»

«Η πανδημία μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή!

Επιτρέψτε μου να σας πω, τι αναφέρει το “Σύμφωνο”. Αποτελείται από ένα σύνολο δεσμεύσεων χωρών για την ενίσχυση την παγκόσμιας άμυνας σε πολλούς τομείς, την ενδυνάμωση, την πρόληψη με ενιαία προσέγγιση, την υγεία και φροντίδα  του εργατικού δυναμικού, την έρευνα και ανάπτυξη, την πρόσβαση σε εμβόλια και άλλα προϊόντα, το μοίρασμα πληροφοριών τεχνολογικών και βιολογικών δειγμάτων και, πολλών άλλων!

Τώρα σας ρωτώ, τι αποτελεί τόσο προβληματικό (θέμα), σχετικά με αυτές τις δεσμεύσεις; – (σ.σ. Δηλαδή ο κόσμος να ξεχάσει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς; Τα πρόστιμα για τις μάσκες, οι οποίες μετά, σύμφωνα με τους «ειδικούς», δεν βοήθησαν και τόσο; Τα Lockdowns; Την απαγόρευση κυκλοφορίας; Τα στρατόπεδα καραντίνας σε χώρες όπως η Αυστραλία ή ο Καναδάς; Όλα αυτά δηλαδή δεν θα τα επαναλάβει ο Π.Ο.Υ. σε παγκόσμιο επίπεδο;;;)

Τώρα είναι η ώρα να πούμε όχι στην ανισότητα, όχι στο ψέμα και την παραπληροφόρηση (σ.σ. Όχι στην αντίθετη επιστημονική άποψη). Ναι στην διεθνή συνεργασία, ναι στην ισότητα, ναι  στην αλληλεγγύη (σ.σ. Ναι στην υπακοή! Εμείς ξέρουμε τι είναι καλό για την Υγεία σας)».

«Οι κυβερνήσεις θα κανονίζουν», ισχυρίζεται ο Π.Ο.Υ. (Όπως κανονίζουν και τώρα;)

«Στην πραγματικότητα, ο Π.Ο.Υ δεν θα είναι καν ένα συμβαλλόμενο μέρος στη συμφωνία.

Τα συμβαλλόμενα μέρη είναι οι κυβερνήσεις και μόνο οι κυβερνήσεις.

Αντί για παραχώρηση της κυριαρχίας, η συμφωνία στην πραγματικότητα επιβεβαιώνει την εθνική κυριαρχία και την εθνική ευθύνη μέσα στις θεμελιώδεις αρχές της (σ.σ. Ο επίλογος της διαβεβαίωσης του Τέντρος πως με την Συμφωνία για την Πανδημία δεν θα έρθει χούντα αλλά θα επιβεβαιωθεί, μάλιστα, η εθνική κυριαρχία! Ο καθένας ας πιστέψει λοιπόν ό,τι θέλει)».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις