Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Λάμπρος Φισφής για Πάνο Βλάχο: «Άκουσε ποτέ κανείς αυτόν τον στίχο και γέλασε; Hταν αστείο;»


 Ο Λάμπρος Φισφής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” την Τρίτη (13/2). Ο γνωστός stand-up comedian ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο στίχος του Πάνου Βλάχου “Μέσα σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε”.|

“Δεν είναι χιούμορ αυτό, σε καμία περίπτωση. Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό. Συνδέουμε στο χιούμορ πράγματα που δεν είναι χιούμορ και θεωρώ ότι αυτό κάνει κακό στο ίδιο το χιούμορ.

Γιατί από όλα αυτά με τα οποία μπορούμε να συνδέσουμε τον συγκεκριμένο στίχο τον συνδέουμε με το χιούμορ; Άκουσε ποτέ κανείς αυτόν τον στίχο και γέλασε; Ήταν αστείο; Γέλασε κανείς από κάτω; Άρα δεν ήταν χιούμορ, τόσο απλά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Και φταίμε και εμείς σε αυτό. Πολλές φορές μπορεί να πεις κάτι, να παρεξηγηθεί κάποιος και να πεις: έλα μωρέ, πλάκα κάνουμε.

Αν γελάσει ο κόσμος, τότε είναι αστείο. Εκεί την τραβάω τη γραμμή. Εκεί έχει μία δόση αστείου. Δε βρίσκω κάτι αστείο, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον Πάνο Βλάχο” τόνισε ο Λάμπρος Φισφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις