Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Ηλίας Λογοθέτης: Tο περιστατικό με το φέρετρο και ο χασάπης πατέρας του

 


Για την παιδική ηλικία, την καθημερινότητα και την πορεία του στην υποκριτική είχε μιλήσει ο Ηλίας Λογοθέτης, που πέθανε σήμερα.

Ηλίας Λογοθέτης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του

Ο Ηλίας Λογοθέτης είχε εμφανιστεί το 2019 στο The Tonight Show και είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό από την παιδική ηλικία του, όταν βρέθηκε μέσα σε ένα φέρετρο. Όπως είχε εξηγήσει είχε περάσει τύφο μικρός και η οικογένεια του νόμιζε ότι είχε πεθάνει. «Ήταν ένας γεγονός που έχω μία αμυδρά αίσθηση που το θυμάμαι. Θυμάμαι την λέξη που είπα: Νερό», είχε πει τότε ο Ηλίας Λογοθέτης.

«Ήμουν μοναχοπαίδι σε πολλές οικογένειες. Οπότε τα φορτία αγάπης που δέχτηκα ήταν τεράστια. Και έπρεπε να διαμορφώσω έναν χαρακτήρα μία ύπαρξη που θα αντέξει αυτά τα βάρη», είχε σημειώσει ο ηθοποιός.

Ταυτόχρονα είχε αποκαλύψει ότι ο άνθρωπος που αγαπούσε πολύ ήταν ο Κώστας Χατζηχρήστος. «Τον άνθρωπο που λάτρεψα και αγάπησα παρά πολύ ήταν ο Χατζηχρήστος. Γιατί όταν παίζαμε εγώ ο Χατζηχρήστος, ο Λειβαδίτης και όλοι αυτοί οι μεγάλοι ηθοποιοί έλεγε ο Χατζηχρήστος: Αλέκο να πληρώσουμε πρώτα τον Ηλία. Αυτό δεν μου ξανασυνέβη ποτέ. Για εμένα αυτό που έχει σημασία είναι ότι μου είχαν λατρεία αυτοί οι άνθρωποι και εγώ τους είχα λατρεία», είχε αναφέρει ο ηθοποιός.

Για τον πατέρα του, ο οποίος ήταν χασάπης στην Λευκάδα, ο Ηλίας Λογοθέτης είχε θυμηθεί: «Εξαιρετικά δύσκολος χαρακτήρας, περίπλοκος, αντιφατικός. Έχω από την μάνα μου πάρει αυτό το τεράστιο φορτίο υπομονής να υπομένω. Ο πατέρας μου τον αποκαλούσα χειρουργό. Ήταν ένας δεξιοτέχνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις