Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Στη Βουλή η δικογραφία για τα Tέμπη από την Εισαγγελία Λάρισας – Προς παράταση η προθεσμία υποβολής των πορισματικών θέσεων


 Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας υποβολής των πορισματικών θέσεων των κομμάτων που μετείχαν στην εξεταστική επιτροπή για την τραγωδία των Τεμπών. 

Ο όγκος της δικογραφίας που έφτασε σήμερα στη Βουλή από την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας είναι τέτοιος που κύκλοι του προεδρείου της εξεταστικής επιτροπής αναφέρουν ότι είναι πιθανό αυτό ενδεχόμενο. 

Πρόσβαση -για ανάγνωση- στη δικογραφία που έφθασε στη Βουλή σε ψηφιακή μορφή και περιλαμβάνει 1) μηνυτήριες αναφορές, 2) εκθέσεις εξέτασης μαρτύρων, 3) πορίσματα εκθέσεων πραγματογνωμοσυνών, 4) πόρισμα Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα έχουν οι βουλευτές μέλη της εξεταστικής επιτροπής. 

Πηγές από το προεδρείο της εξεταστικής επιτροπής αναφέρουν ότι θα συνεδριάσουν αύριο επί διαδικαστικών ζητημάτων, απορρίπτοντας, ως φαίνεται, το αίτημα του ΚΚΕ για άμεση συνεδρίαση της επιτροπής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις