Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Βόλος: Ξυλοκόπησαν 16χρονο και τον πέταξαν σε κάδο «Τον χτυπούσαν αλύπητα με κλωτσιές και μπουνιές» είπε αυτόπτης μάρτυρας


 Νέο περαστικό βίας μεταξύ ανηλίκων σοκάρει το Βόλο. Ειδικότερα ανήλικοι ξυλοκόπησαν συνομήλικό τους από την ίδια παρέα, τον πέταξαν σε κάδο ανακύκλωσης!

Αυτόπτης μάρτυρας: «Σοκαρίστηκα, πρωτόγνωρες εικόνες»

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, το συμβάν σημειώθηκε ανήμερα της Τσικνοπέμπτης, γύρω στις 22:15 το βράδυ, στο πάρκο της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή Χρυσοχοΐδη. Αυτόπτης μάρτυρας επέστρεψε οδικώς από φιλικό σπίτι.

Ξαφνικά είδε μία παρέα 12 παιδιών, ηλικίας 16 χρόνων περίπου, οι οποίοι τα είχαν βάλει με έναν συνομήλικό τους. «Τον χτυπούσαν αλύπητα με κλωτσιές και μπουνιές. Είχαν αρπάξει ακόμη και χαρτόνια μέσα από έναν κάδο ανακύκλωσης και τον χτυπούσαν με δύναμη στο κεφάλι. Αλλοι χτυπούσαν και άλλοι παρακολουθούσαν και γελούσαν. Το παιδί υπέμεινε τα χτυπήματα, χωρίς να αντιδρά, μέχρι που τον σήκωσαν στα χέρια και τον πέταξαν μέσα στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης», περιέγραψε σοκαρισμένη η νεαρή μητέρα.

Η γυναίκα αντέδρασε άμεσα στη θέα της βίας που αντίκρισε. Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη, βγήκε έξω και άρχισε να κινείται προς το μέρος των νεαρών. Τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν, δεν απομακρύνθηκαν όμως πολύ.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει τον έφηβο που βρισκόταν με το κεφάλι μέσα στον κάδο ανακύκλωσης. Το παιδί πάσχιζε να βγει, διότι κινδύνευε εκτός από το να τραυματιστεί ακόμη πιο σοβαρά, να υποστεί ασφυξία έτσι όπως τον είχαν «τσουβαλιάσει».

Μόλις κατάφερε να τον απεγκλωβίσει προσπάθησε να τον πείσει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς.

Η ίδια μέσα στη σύγχυση για αυτό που βίωσε δεν σκέφτηκε να ενημερώσει την Αστυνομία. «Ενδεχομένως να έπρεπε να το κάνω, αλλά εκείνη τη στιγμή τα είχα χαμένα. Σοκαρίστηκα», αναγνώρισε η ίδια, εκφράζοντας παράλληλα έντονο προβληματισμό, καθώς σύμφωνα με την εικόνα που αποκόμισε, τόσο τα παιδιά που επιτέθηκαν στον συνομήλικό τους όσο και ο ίδιος ως «θύμα» δεν έδειξαν κλονισμένοι από το όλο περιστατικό. «Συμπεριφερόταν λες και όλο αυτό ήταν μία πλάκα που έκαναν μεταξύ τους για να δοκιμάσουν τις αντοχές τους. Τι να πω, αυτή η εικόνα, να γελούν χτυπώντας τόσο βίαια έναν συνομήλικό τους, αλλά και το ίδιο το παιδί να το πετάνε μέσα στον κάδο αφού πρώτα το χτύπησαν και να προσπαθεί να “αποφύγει” την όποια βοήθεια του προσφέρθηκε, είναι πρωτόγνωρη», επισήμανε η αυτόπτης μάρτυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις