Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία: Τους έκλειναν ραντεβού σε ξενοδοχεία της Αθήνας - Πώς δρούσε το κύκλωμα - 4 συλλήψεις


 Μια σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας ξεσκέπασε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανήλικων της Ασφάλειας Αττικής, συλλαμβάνοντας τέσσερα άτομα που εξωθούσα ανήλικα κορίτσια στην πορνεία, κλείνοντάς τους «ραντεβού» με πελάτες σε ξενοδοχεία.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε στις 17 και 18 Μαρτίου σε Βύρωνα, Αιγάλεω και πλατείες Αττικής και Ομονοίας και συνελήφθησαν μία 25χρονη, ένας συνομήλικός της, ένας 54χρονος και μία 21χρονη, ως φερόμενα μέλη του κυκλώματος.

Ποιος ο ρόλος των τεσσάρων συλληφθέντων 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη από το καλοκαίρι του 2023 στρατολόγησε επτά ανήλικα κορίτσια που είχαν συμπληρώσει τα 14 έτη. Αφού ανέπτυξε  φιλική σχέση μαζί τους, τα εξωθούσε να κάνουν συναντήσεις με πελάτες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις συναντήσεις η ίδια λάμβανε μέρος των χρημάτων ενώ τις συνόδευε και η ίδια στα σημεία συνάντησης. Ακόμη, σε κάποιες περιπτώσεις αντί χρημάτων προμήθευε το θύματα με ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη.

Αντίστοιχα, οι άλλοι κατηγορούμενοι, ο 25χρονος και 54χρονος υποστήριζαν τη μεταφορά και παράδοση των ανήλικων στα ξενοδοχεία τα οχημάτά τους.

Η 21χρονη που συνελήφθη προήγαγε στη γενετήσια εκμετάλλευση μία εκ των ανήλικων κοριτσιών, έχοντας λάβει μέρος των χρημάτων, όπως προέκυψε από την έρευνα.

Κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια από τα σπίτια τους

Κατόπιν παραγγελίας του 17ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων διενεργήθηκε έρευνα πρωινές ώρες  της 18-03-2024 στις οικίες των ανωτέρω συλληφθέντων προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις