Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

BINTEO: Mυστηριώδεις λάμψεις πάνω από την Αριζόνα πυροδοτούν θεωρίες – «Είναι εξωγήινοι;»


 Ξαφνιασμένοι ήταν οι κάτοικοι στην Αριζόνα των ΗΠΑ, όταν είδαν στον ουρανό ένα μυστηριώδες αντικείμενο που έμοιαζε με μετεωρίτη. Αρκετοί ήταν πεπεισμένοι πως πρόκειται για εξωγήινους.

Όταν μια τεράστια βολίδα εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από το Elroy της Αριζόνα – πριν χωριστεί σε πολλές ακτινες φωτός – οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν αρχικά νόμιζαν ότι ήταν ένας μετεωρίτης που πέφτει ή ακόμα και εξωγήινοι. Η εκθαμβωτική επίδειξη έγινε στην πραγματικότητα από skydivers.


Όπως έγινε γνωστό οι αλεξιπτωτιστές ήταν εξοπλισμένοι με πυροτεχνήματα για να επιτύχουν νέα ρεκόρ.

Κατάφεραν να επιτύχουν ένα κατακόρυφο νυχτερινό ρεκόρ και ένα διαδοχικό κατακόρυφο νυχτερινό ρεκόρ στις 22 και 23 Μαρτίου πάνω από το Eloy, σύμφωνα με το Max Pyro 2.0.

Το αρχικό Vertical Night Record περιελάμβανε 42 skydivers που πετούσαν κάθετα ανάποδα από ύψος 16.000 ποδιών και έφτασαν ταχύτητες 200 mph. Αυτό ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειωθεί στη Γερμανία το 2021, στο οποίο συμμετείχαν 14 αλεξιπτωτιστές.


Την επόμενη μέρα, μια μικρότερη ομάδα 21 αλεξιπτωτιστών πέτυχε Παγκόσμιο Ρεκόρ Νυχτερινής Κατακόρυφης Διαδοχής δύο σημείων. Στη συνέχεια, οι αντίξοες καιρικές συνθήκες απαγόρευσαν πρόσθετες προσπάθειες εγγραφής. Πυροτεχνήματα που συνδέονται με τα πόδια των αλεξιπτωτιστών δημιούργησαν μια εκθαμβωτική φωτεινή ένδειξη στον νυχτερινό ουρανό κατά τη διάρκεια των προσπαθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις