Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: H εμφάνιση – Eκπληξη και τα σενάρια – «Το Παλάτι είναι σε πανικό»

 


Η αιφνιδιαστική επίσκεψη της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον στο αγαπημένο της κατάστημα σε αγρόκτημα ένα πολυσύχναστο ανοιξιάτικο Σάββατο δημιουργεί μόνο μεγαλύτερη πίεση στο Παλάτι να ενημερώσει το κοινό για την υγεία της, καθώς οι θεωρίες συνωμοσίας στο Διαδίκτυο παραπλανούν, δήλωσαν οι ειδικοί σήμερα.

Η Κέιτ εθεάθη να δείχνει «χαρούμενη, υγιής και χαλαρή» καθώς έπαιρνε προϊόντα από το ανεξάρτητο κατάστημα μόλις ένα μίλι από το σπίτι της στο Adelaide Cottage το Σάββατο.

Η μελλοντική βασίλισσα εντοπίστηκε από πελάτες στο Windsor Farm Shop με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά από ένα πρωινό με αθλητικές δραστηριότητες μ τα τρία παιδιά τους – τον George, 10, τη Charlotte, οκτώ και τον Louis, πέντε ετών.

Ο βιογράφος  Phil Dampier είπε στη MailOnline ότι ενώ πολλοί θα χαρούν να δουν την Κέιτ να κυκλοφορεί, άλλοι θα λένε τώρα εάν είναι αρκετά καλά για να τη δουν τα μέλη του κοινού, τότε γιατί δεν μπορούμε να μας πουν τι συμβαίνει με αυτήν;

«Ένα δημοσίευμα το Σαββατοκύριακο ανέφερε ότι η Κέιτ θα θέλει να αποκαλύψει τη θεραπεία της όταν είναι πλήρως σε φόρμα και επιστρέψει στη δουλειά. Αυτός θα ήταν ίσως ο καλύτερος τρόπος, αλλά κάποιοι θα είναι ανυπόμονοι και θα θέλουν απαντήσεις τώρα» σχολίασε.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και ερευνητής δημοσιογράφος Τομ Μπάουερ είπε ότι η έξοδος της Κέιτ δείχνει ότι υπάρχει «πανικός στο Παλάτι», ειδικά μετά τον σάλο του επεξεργασμένου πορτρέτου της για την Ημέρα της Μητέρας.

«Η εμφάνισή της υποδηλώνει πανικό στο Παλάτι. Ακριβώς καθώς η οργή της περασμένης εβδομάδας έχει καταλαγιάσει, της επέτρεψαν να αναζωπυρώσει όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την υγεία της, οι οποίες θα έπρεπε να παραμένουν ιδιωτικές. Οι σύμβουλοί της σαφώς δεν μπορούν να αποφασίσουν ποια πρέπει να είναι η στρατηγική τους ή να τη συμφωνήσουν με το Παλάτι. Αν συνεχίσουν έτσι θα τελειώσει άσχημα η ιστορία».

Η Κέιτ εθεάθη τέσσερις φορές μέσα σε δύο εβδομάδες, όταν το παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε ότι δεν θα εμφανιζόταν δημόσια πριν από το Πάσχα μετά την επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο. Έχει αναφερθεί ότι μπορεί να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα πηγαίνοντας με τα πόδια στην εκκλησία την Κυριακή του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις