Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Άντζελα Δημητρίου: Η αποχώρηση – «βόμβα» από το J2US και οι πρώτες δηλώσεις της – «Το τίμημα πληρώνεται»


 Η αποχώρηση – βόμβα της Άντζελας Δημητρίου από το J2US άφησε τους πάντες άφωνους. Κατά τη διάρκεια του live η τραγουδίστρια εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή με τον παρτενέρ της, Στέλιο Δρουμαλιά. Αμέσως μετά την εμφάνισή τους, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και την βαθμολογία, η Άντζελα Δημητρίου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το μουσικό σόου, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Μετά το τέλος του J2US, η Άντζελα Δημητρίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του “I Love Σου Κου” και ρωτήθηκε για τον λόγο που αποχώρησε από το J2US.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι, πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο J2US. Αλλά δυστυχώς αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι γιατί το τίμημα πληρώνεται. Τη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλον τον κόσμο. Δεν γινόταν, έπρεπε να σταματήσω. Σας αγαπάω πολύ, θέλω να κατανοήσετε αυτά που λέω, να με καταλάβετε. Εκτιμώ και αγαπώ πάρα πολύ τον Στέλιο, περάσαμε τέλεια. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μείνω άλλο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είμαστε καλά και εγώ να βρω το κουράγιο να είμαι ξανά κοντά σας» δήλωσε.

Η στιγμή της αποχώρησης της Άντζελας Δημητρίου από το J2US

«Λοιπόν, σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πέρασα υπέροχα εδώ στο J2US αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Πρέπει να φύγω γιατί όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό και δεν μπορώ να μείνω άλλο. Η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που μου προσφέρετε αλλά θεωρώ ότι πρέπει λίγο να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ και εδώ είμαστε. Θα ξαναέρθω, μην στεναχωριέστε. Μην μου στεναχωριέστε» είπε η τραγουδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις