Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Δε πρόκειται για αστείο! Δικαστήριο υποχρέωσε το γερμανικό Kράτος να παρουσιάσει δημόσια τα πρωτόκολλά COVID19 και το έκαναν… αλλα με όλα τα γράμματα καλυμμένα με μαυρες γραμμές!

 


Η γερμανική κρατική υπηρεσία Robert Koch Institute, που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των ασθενειών, υποχρεώθηκε απο δικαστήριο να δημοσιεύσει τα πρωτόκολλά COVID19 που ακολουθήθηκαν κατα την διάρκεια της “πανδημίας” και… το έκαναν, αλλα χωρίς να μπορεί κάποιος να τα διαβάσει!

Ο Dr. simon goddek παρουσίασε ένα απο τα έγγραφα, τα οποία όπως είπε, αποτέλεσαν τη βάση για παραβιάσεις βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η γερμανική κρατική υπηρεσία @rki_de, για τον έλεγχο των ασθενειών, υποχρεώθηκε νομικά να δημοσιεύσει τα πρωτόκολλά για τον COVID. Αυτά τα πρωτόκολλα, τα οποία αποτέλεσαν τη βάση για παραβιάσεις βασικών δικαιωμάτων, διατέθηκαν στο κοινό και είχαν ως επί το πλείστον την εξής μορφή:

Πως δικαιολόγησαν κάτι τέτοιο;

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας Karl Lauterbach είπε πως έγινε μια “διόρθωση” των εγγράφων για να προστατεύσουν τα ονόματα των υπαλλήλων του Robert Koch Institute…

Τώρα, αν εσείς τα βλέπετε καλυμμένα όλα με μαύρες γραμμές, μάλλον είστε συνωμοσιολόγοι…

Όπως σχολίασε ο Dr. Simon Goddek: Το RKI πρέπει να έχει πολλούς υπαλλήλους…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις