Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Ιατρείο στη Δάφνη ανοίγει ο Kαθηγητής Δημήτρης Κούβελας - Είχε προκαλέσει σάλο με τις αναφορές του στο ισχαιμικό επεισόδιο του Νίκου Χαρδαλιά.


 Ιατρείο στη Δάφνη Αττικής ανοίγει ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με την αμφιλεγόμενη του δράση.

Ο καθηγητής είχε προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του για το ισχαιμικό επεισόδιο του Νίκου Χαρδαλιά, ενώ είχε ιδρύσει και κόμμα των αρνητών του εμβολίου...

Ο κ. Κούβελας είναι γιατρός και καθηγητής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.


Δημ.Κ.


Dimitrios Kouvelas

Την παρακάτω ανάρτηση διάβασα σήμερα. Με εντυπωσίασε που o ιστότοπος iatronet ανακοίνωσε την δημιουργία του ιατρείου μου στην Δάφνη Αττικής, αλλά πραγματικά η ανάρτηση βρίθει αθλιότητας!

Αναφέρει το γεγονός, ενώ ταυτοχρόνως με αναφέρει ως «αντιεμβολιαστή», τον μοναδικό Καθηγητή Ιατρικής, που ως μοναδικό στόχο είχε την σωστή και ασφαλή χρήση των εμβολίων, αντίθετα με όλους τους «άσχετους ειδικούς», που τσιροκοπούσαν, σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε μέσον, με προφανή ψεύδη περί ασφάλειας (δεν υπάρχει απόλυτα ασφαλές σκεύασμα) ή το αντίθετο (δεν υπάρχει απόλυτα επικίνδυνο)!

Επίσης θίγουν την ιστορία, που ψευδώς και συκοφαντικά κατηγορήθηκα (υπόθεση Χαρδαλιά), ενώ δεν αναφέρουν ότι αθωώθηκα πανηγυρικά με πρόταση της εισαγγελίας!!!

Τέλος δεν αναφέρουν ότι ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ όλοι όσοι «θάβουν», τον θεσμό της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ και της φαρμακοεπαγρύπνησης, και συνεχίζουν την ίδια και ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ Διασπορά Ψευδών Ειδήσεων!

Προφανώς θα χρησιμοποιήσω όλα τα νόμιμα (ένδικα) και πολιτικά μέσα, για την ανάδειξη της αλήθειας και την άμυνα που αφορά στη δολοφονία χαρακτήρα που διαπράττουν προς το πρόσωπό μου!!!

Αφού κατάφεραν να με διώξουν από το τμήμα που εγώ ίδρυσα, και να με μπλέξουν σε δικαστικές διαμάχες που μου προκαλούν οικονομική αφαίμαξη, προσπαθούν να συκοφαντήσουν και την προσπάθεια βιοπορισμού μου, μέσω άσκησης της ειδικότητάς μου, που αφορά στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, που τόσο πολεμάται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις