Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Η Kate Middleton υπέστη εγκεφαλικό από το εμβόλιο COVID-19; Ο Dr. William Makis εξηγεί γιατί αυτό θα μπορούσε να είναι η αιτία της εξαφάνισής της

 -Δεν είναι εύλογο διάστημα 9 μήνες ανάρρωση από επέμβαση τη κοιλιά. H ανάρρωση του εγκεφαλικού θα το απαιτούσε


O Dr. William Makis MD (Radiologist, Oncologist, Cancer Researcher, Author of 100+ publications) με ανάρτησή του στο X. πιθανολογεί ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton υπέστη εγκεφαλικό εξαιτίας του εμβολιασμού της με τα εμβόλια COVID-19.

Σύμφωνα με τον επιστήμονα η Kate αναγκάστηκε να προωθήσει την κυκλοφορία του εμβολίου COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο του 2021 παρά τη θέλησή της.

Αναγκάστηκε η Kate Middleton να προωθήσει τα εμβόλια COVID-19 το 2021; Απολύτως!

Τα video από τον εμβολιασμό της-δείχνει- ότι στη διάρκεια του εμβολιασμού της το 2021 αισθανόταν πολύ άβολα.

“Η γλώσσα του σώματος της Kate Middleton υποδήλωνε ότι ένιωθε εξαιρετικά άβολα και αγχωμένη ενώ αναγκαζόταν να συμμετάσχει στην παράξενη και επιθετική ώθηση του εμβολίου για τον COVID-19…”

Ο πρίγκιπας William, από την άλλη πλευρά, φαινόταν εντελώς αδιάφορος για τυχόν πιθανούς κινδύνους ή κινδύνους των πειραματικών τρυπημάτων, καθώς έδωσε μια μισή ενθουσιώδη επιδοκιμασία.

Δήλωσε: «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτα μερικές φορές με πολλές φήμες και παραπληροφόρηση. Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε ποιους πιστεύουμε και από πού παίρνουμε τις πληροφορίες μας, ειδικά για εκείνους που είναι κλινικά ευάλωτοι».

Αυτό είναι το επιχείρημα κάποιου που έχει υποστεί προπαγάνδα ή πλύση εγκεφάλου.

Είναι επίσης πιθανό ότι η Kate Middleton πιέστηκε στη συνέχεια να πάρει τα εμβόλια για τον COVID-19 παρά τη θέλησή της. Στο πλαίσιο των «βασιλικών της υποχρεώσεων»

Πρόσφατα ασυνήθιστα προβλήματα υγείας:

Μπαίνω σε βάθος στο πρόσφατο μυστήριο γύρω από την υποτιθέμενη «χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά» της Kate Middleton.

Έχει η Kate Middleton τραυματιστεί από το εμβόλιο COVID-19 και μπορεί να έχει υποστεί έναν από τους πολλούς κοιλιακούς ή γυναικολογικούς τραυματισμούς από το εμβόλιο COVID-19.

Διαφωνώ με αυτή την εκτίμηση.

Εάν η Kate είχε μια επείγουσα ιατρική περίθαλψη στις 28 Δεκεμβρίου με κοιλιακό χαρακτήρα, δεν θα είχε κάνει μια “προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά” 20 ημέρες αργότερα, στις 16 Ιανουαρίου 2024.

Συνήθως, μια επείγουσα ιατρική περίθαλψη στην κοιλιακή χώρα (που απαιτεί ασθενοφόρο και αστυνομική συνοδεία) οδηγεί σε χειρουργική επέμβαση αμέσως. Όχι 20 μέρες μετά.

Ωστόσο, εάν η Kate Middleton έχει όντως τραυματιστεί από το εμβόλιο COVID-19, η πιο πιθανή επιπλοκή που θα είχε υποστεί μετά από μια «ιατρική έκτακτη ανάγκη» ή μια χειρουργική επέμβαση οποιουδήποτε είδους, θα ήταν οι θρόμβοι αίματος.

Ένα εγκεφαλικό, για παράδειγμα!

-Έχω γράψει αρκετά άρθρα σχετικά με τους κινδύνους των εμβολιασμένων με COVID-19 να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις (ακόμη και μικρές επεμβάσεις) – λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου δυνητικά θανατηφόρων επιπλοκών (συνηθέστερα θρόμβοι αίματος – εγκεφαλικά επεισόδια, πνευμονικές εμβολές και περιστασιακά αιμορραγίες).

Το 65% των τραυματισμένων από το εμβόλιο COVID-19 είναι γυναίκες (σύμφωνα με τον ΠΟΥ)

Στο ηλικιακό της εύρος, οι θρόμβοι αίματος είναι από τους πιο συνηθισμένους τραυματισμούς εμβολίου COVID-19 που οδηγούν σε αναπηρία ή θάνατο.

Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι η Kate θα παραστεί στην τελετή Trooping of the Colors στις 8 Ιουνίου.

Αυτό ανακλήθηκε γρήγορα μετά την παρέμβαση του Kensington Palace , με το Υπουργείο Άμυνας να αφαιρεί γρήγορα κάθε αναφορά στην Kate από την εκδήλωση.

Έχει αναφερθεί ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα χρειαστεί 9 μήνες για να αναρρώσει από την «χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά». Αυτό απλά δεν είναι ιατρικά εύλογο.

Μπορεί όμως να χρειαστεί 9 μήνες για να αναρρώσει από εγκεφαλικό. Είναι η πιο εύλογη εξήγηση.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, εύχομαι στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας πλήρη ανάρρωση.

 

       

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις