Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Η Kate Middleton δολοφονήθηκε σε ‘Illuminati Blood Sacrifice’ ;;


 Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον δολοφονήθηκε σε μια αιματηρή θυσία των Ιλλουμινάτι, σύμφωνα με τον καλύτερο φίλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι η τελετουργική δολοφονία είχε σχεδιαστεί από καιρό ως μέρος των σκοτεινών αποκρυφιστικών παραδόσεων της βασιλικής οικογένειας.

Το γεγονός ότι η Κέιτ θα εξολοθρευόταν ήταν ένα ανοιχτό μυστικό μεταξύ της βρετανικής αριστοκρατίας εδώ και χρόνια, σύμφωνα με την Κριστίν Φιτζέραλντ, η οποία ισχυρίζεται ότι όπως και η φίλη της πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Μίντλετον επιλέχθηκε προσεκτικά για το ρόλο της θυσίας λόγω της προσωπικότητας και της γενεαλογίας της.

Καθώς το κοινό στη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο απαιτεί από τη βασιλική οικογένεια να δημοσιεύσει αποδείξεις ζωής, η γυναίκα που κάποτε ήταν η καλύτερη φίλη της Νταϊάνα προτρέπει τον κόσμο να ξυπνήσει για να μάθει τη σκοτεινή αλήθεια για τον εωσφορικό οίκο των Ουίνδσορ.

Όπως εξηγεί η Christine Fitzgerald, η προσωπικότητα και η γενεαλογία της Middleton ήταν ιδανικές για το ρόλο της βασιλικής τελετουργικής θυσίας.

Σύμφωνα με βοηθούς του παλατιού, η Κέιτ ήταν πάντα πρόθυμη να παίξει το ρόλο της υποστηρίζοντας την ατζέντα της ελίτ.

Έχουν περάσει πλέον περισσότερες από 80 ημέρες από τότε που η Μίντλετον εθεάθη για τελευταία φορά δημοσίως. Έκτοτε, έχουν δημοσιευτεί στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης τρεις υποτιθέμενες φωτογραφίες της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Δυστυχώς για τη βασιλική οικογένεια, και οι τρεις αυτές φωτογραφίες αποδείχθηκαν γρήγορα ότι ήταν ψεύτικες με photoshop.

Σκεφτείτε το για μια στιγμή. Η πρώτη ψεύτικη φωτογραφία δημιούργησε πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο. Η βασιλική οικογένεια αντιλαμβάνεται το επίπεδο της κερδοσκοπίας που προκάλεσε. Υπό ποιες πιθανές συνθήκες θα απαντούσαν σε αυτόν τον σάλο με τη δημοσίευση μιας δεύτερης ψεύτικης φωτογραφίας;

…Και μετά μια τρίτη;

Σε αυτό το σημείο, ακόμη και οι νορμάλ που παρακολουθούν το CNN και θεωρούν ότι η Μισέλ Ομπάμα και η Μπριζίτ Μακρόν είναι πρότυπα θηλυκότητας, καταλαβαίνουν ότι η βασιλική οικογένεια δεν είναι απολύτως διαφανής για το τι συμβαίνει εδώ.

Ακόμα και οι δημοσιογράφοι του Guardian έχουν πηδήξει στο τρένο των “αλητών” της Κέιτ Μίντλετον.

Ας το παραδεχτούμε. Η βασιλική οικογένεια έχει στριμωχτεί στη γωνία και προσπαθεί απεγνωσμένα να καλύψει το έγκλημα. Σύμφωνα με τον Fitzgerald, ο βασιλιάς Κάρολος και οι βασιλικοί καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να επαναλάβουν το ίδιο κόλπο που έκαναν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία γνώριζε εκ των προτέρων ότι η ζωή της βρισκόταν σε σοβαρό κίνδυνο.

Οι καιροί έχουν αλλάξει μετά τον θάνατο της Νταϊάνα και ο κόσμος ξυπνάει. Το βρετανικό στέμμα δεν θα επιβίωνε άλλη μια τελετουργική θυσία που θα γινόταν μπροστά στα μάτια του Τύπου στους δρόμους μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης.

Αντ’ αυτού, αυτή τη φορά οι βασιλείς έπρεπε να καλύψουν τα ίχνη τους και να προσποιηθούν ότι όλα είναι καλά και ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχει σφαγιαστεί τελετουργικά σύμφωνα με την αρχαία βασιλική αποκρυφιστική παράδοση.

Αλλά οι άνθρωποι μιλούν. Ας ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ.

Σύμφωνα με έναν βοηθό του παλατιού, η Κέιτ Μίντλετον τέθηκε για πρώτη φορά σε ιατρικό “τεχνητό κώμα” νωρίτερα φέτος, μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στην κοιλιά που πήγε άσχημα στραβά.

Ποιανού απόφαση ήταν να τεθεί η Μίντλετον σε κώμα; Η οδηγία δεν προήλθε από την ίδια την οικογένεια της Μίντλετον, αλλά από τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με την Concha Calleja, βασιλική δημοσιογράφο πλήρους απασχόλησης με επαφές στο βασιλικό οίκο.

Η βασιλική οικογένεια έχει αντιδράσει οργισμένα στους ισχυρισμούς αυτούς, αλλά η Calleja επιμένει στη δική της εκδοχή των γεγονότων, δηλώνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στην πηγή της.

Και δεν είναι η μόνη που έχει πληροφορίες από μέσα που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της Christine Fitzgerald ότι η Middleton είναι νεκρή και ότι οποιαδήποτε μελλοντική εκδοχή της πριγκίπισσας της Ουαλίας που θα δούμε δημόσια θα είναι ένα σωσίας που θα χρησιμοποιηθεί για να μην ανοίξει το βρετανικό κοινό τα μάτια του, να γκρεμίσει τους βασιλικούς από τους ελεφαντοστέφανους πύργους τους και να τους καταστήσει υπεύθυνους για τα εγκλήματά τους.

Ποιος αποφάσισε να βάλει μια φωτογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της αγνοούμενης συζύγου του δίπλα σε έναν τίτλο για αγνοούμενα πτώματα; Αυτό είναι σκόπιμο. Είναι ένα υποσυνείδητο μήνυμα. Μια αργή αποκάλυψη. Όπως πάντα, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης κοροϊδεύουν το κοινό για λογαριασμό της ελίτ.

Καθώς οι λαοί του κόσμου εξεγείρονται ενάντια στα δεινά της παγκόσμιας ελίτ, αυτοί γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι για να διασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν υπό τον έλεγχό τους και θα επιτύχουν τους στόχους τους. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική οικογένεια δεν αποτελούν εξαίρεση.

Σύμφωνα με τον Κάρολο, οι καιροί έχουν γίνει τόσο απελπιστικοί που οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται μια “τεράστια εκστρατεία στρατιωτικού τύπου” για να εισαγάγουν την εωσφορική ατζέντα του WEF.

amg-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις