Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

«Συναγερμός» σε Ευρώπη και Βαλκάνια! Τα γεγονότα στην Mόσχα θα σημάνουν χούντα; vid - Μέτρα παντού! Ακόμα και στην Σερβία

 


«Μια χούντα θέλει χάος, προκειμένου να επιβληθεί»!

Αυτό αναφέρουν ΜΜΕ ανά την Ευρώπη, η οποία έχει τεθεί πλέον σε συναγερμό, μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα!

Όπως μεταδίδεται, Γαλλία και Ιταλία ενισχύουν τα μέτρα ασφαλείας σε αεροδρόμια και δημόσιους χώρους, ενώ αυξάνεται η αστυνόμευση!

Στην Βρετανία μπαίνουν ακόμα περισσότερες κάμερες, για τις οποίες υπάρχει η υποψία πως «κλέβουν» ακόμα και τις διευθύνσεις IP των κινητών!

Πιο αναλυτικά, σε Συμβούλιο Ασφάλειας, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αποφάσισε να αυξήσει στην υψηλότερη βαθμίδα, τα μέτρα στην Γαλλία, εν όψει και των Ολυμπιακών Αγώνων!

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Πιαντεντόσι, κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας, ανακοίνωσε πως «έγινε προσεκτική ανάλυση της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα», ώστε να επικαιροποιηθούν τα μέτρα αστυνόμευσης στην χώρα! Ζητήθηκε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στους χώρους μεγαλύτερης συγκέντρωσης και διέλευσης ατόμων!

Στην Γερμανία, γίνεται λόγος για απειλή από ισλαμιστές εξτρεμιστές, ενώ η υπουργός Εσωτερικών ωστόσο, Νάνσι Φέζερ, λέει πως μετά την Μόσχα κινδυνεύει να χτυπηθεί και η Γερμανική Ομοσπονδία.

Αλλά και η Σερβία έβγαλε αξιωματικούς της μυστικής αστυνομίας με πολυβόλα να περιπολούν στους δρόμους του Βελιγραδίου! Παράλληλα, αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα θα παρακολουθούν αθλητικούς χώρους και εμπορικά κέντρα.

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις