Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Νίκος Καρβέλας: Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με την «Εθνική Ομάδα»; TO ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

 TO ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!


Στις ευρωεκλογές κατεβαίνει ο Νίκος Καρβέλας, με την «Εθνική Ομάδα», όπως γνωστοποίησε ο επικεφαλής της Κώστας Αϊβαλιώτης.

Όπως είπε ο κ. Αϊβαλιώτης, «είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή».

«Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα»

«Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία», είπε.

«Ο Αϊβαλιώτης πήρε την πρωτοβουλία, γιατί δεν αντέχει άλλο η Ελλάδα. Η Ελλάδα με 21 ευρωβουλευτές έπρεπε να τρέχουν σαν τρελοί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν υπάρχει αυτό και λέω ας πάνε επιτέλους οι άριστοι (...). Κόκκινη κάρτα στα λαμόγια και τους κλέφτες. Κόκκινη κάρτα στις 9 Ιουνίου. Ψηφίστε "Εθνική Ομάδα" και Κώστα Αϊβαλιώτη», είναι το μήνυμά του.

Οι ανακοινώσεις των ονομάτων του ευρωψηφοδελτίου της «Εθνικής Ομάδας» θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαρτίου στις 19:00 στο Πολεμικό Μουσείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις