Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Αθηνά Ωνάση: O λόγος που δεν έρχεται στην Ελλάδα – Tί είπε ο Αλέξης Μανθεάκης

 


Όσο κι αν κάποιοι περιμένουμε  εδώ και χρόνια να δούμε  την χρυσή κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση Αθηνά Ωνάση να έρχεται επίσημα στην Ελλάδα, φαίνεται πως αυτό δεν θα συμβεί, ενώ έχει αποκαλυφθεί και ο λόγος που η ίδια δεν θέλει να επισκέπτεται τη χώρα μας.

Η ζωή της βρέθηκε στο επίκεντρο πριν καν γεννηθεί. Η «χρυσή» κληρονόμος, εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση έχει κατά καιρούς χαρακτηριστεί ως φοβισμένο κοριτσάκι, αλλά και ως σκληρός άνθρωπος.

Ο Αλέξης Μανθεάκης, ο επί χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση, είχε μιλήσει στο παρελθόν για την χρυσή κληρονόμο, τη σχέση της με τον πατέρα της και τον λόγο που δεν θέλει να έρχεται στην Ελλάδα. «Είδα για μια και μόνη φορά την Αθηνά Ωνάση να κλαίει για τη μητέρα της, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Λοιπόν.

Όταν ρώτησα τον Τιερί Ρουσέλ τι είχε συμβεί, εκείνος μου είπε: Μείναμε ξύπνιοι όλη νύχτα και της διάβασα ένα γράμμα από τη μητέρα της και συγκινήθηκε πάρα πολύ και έκλαιγε», είχε πει ο ίδιος. Τέλος, είχε εκφράσει την πικρία του που δεν τον βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του. «Είναι ένα φοβερά σκληρό άτομο. Αυτό το περίμενα, δεν περίμενα όμως ότι αυτό θα επεκταθεί και στο συναισθηματικό κομμάτι που έχει να κάνει με πόνο με τρίτους.

Όταν έμαθα ότι η Αθηνά χώρισε, της έδωσα τα στοιχεία που είχα για τον Ντόντα και την εξωσυζυγική του σχέση. Αρρώστησε η γυναίκα μου και ζήτησα τη βοήθεια της Αθηνάς. Μου είπε μέσω του δικηγόρου της ότι δεν δίνει ούτε ένα ευρώ. Δεν έχω να πω κάτι στην Αθηνά, το κεφάλαιο το έκλεισα. Της στάθηκα σαν να είναι κόρη μου. Η Αθηνά διάλεξε το δρόμο της απονιάς και της απομόνωσης που εγώ δεν θέλω να ακολουθήσω», είχε αναφέρει επίσης ο Αλέξης Μανθεάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις