Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Πλήθος Φθόνου Αφθονία Κελιά. O Λέων και ο Δέλφις….


 Πλήθος Φθόνου Αφθονία Κελιά. Ο Λέων και ο Δέλφις….

ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΛΦΙΣ

[150.1]λέων ἔν τινι αἰγιαλῷ πλαζόμενος ὡς ἐθεάσατο δελφῖνα παρακύψαντα, τοῦτον ἐπὶ συμμαχίαν παρεκάλεσε λέγων, ὅτι ἁρμόζει μάλιστα φίλους αὐτοὺς καὶ βοηθοὺς γενέσθαι· ὁ μὲν γὰρ τῶν θαλαττίων ζῴων, αὐτὸς δὲ τῶν χερσαίων βασιλεύει. τοῦ δὲ ἀσμένως ἐπινεύσαντος ὁ λέων μετ᾽ οὐ πολὺν χρόνον μάχην ἔχων πρὸς ταῦρον ἄγριον ἐπεκαλεῖτο τὸν δελφῖνα ἐπὶ βοήθειαν. ὡς δὲ ἐκεῖνος καίπερ βουλόμενος ἐκβῆναι τῆς θαλάσσης οὐκ ἠδύνατο, ᾐτιᾶτο αὐτὸν ὁ λέων ὡς προδότην. ὁ δὲ ὑποτυχὼν εἶπεν· «ἀλλὰ μὴ ἐμὲ μέμφου, ἀλλὰ τὴν φύσιν, ἥτις με θαλάσσιον ποιήσασα γῆς οὐκ ἐᾷ ἐπιβῆναι».

ἀτὰρ οὖν καὶ ἡμᾶς δεῖ φιλίαν σπενδομένους τοιούτους ἐπιλέγεσθαι συμμάχους, οἳ ἐν κινδύνοις παρεῖναι ἡμῖν δύνανται.

Το λιοντάρι και το δελφίνι.

[150.1]Ήταν ένα λιοντάρι που τριγύριζε στην ακρογιαλιά, όταν ξαφνικά πήρε το μάτι του ένα δελφίνι το οποίο ξεμύτισε για λίγο έξω από το νερό. Αμέσως ο λέοντας του πρότεινε να κάνουν συμμαχία, καθότι οι δυο τους ταίριαζαν απολύτως να γίνουν φίλοι και βοηθοί ο ένας του άλλου. Βλέπετε, το δελφίνι είναι ο βασιλιάς των πλασμάτων της θάλασσας, όπως το λιοντάρι διαφεντεύει τα ζωντανά της ξηράς. Το θαλάσσιο ζώο, που λέτε, συμφώνησε μετά χαράς. Μετά από λίγο καιρό, όμως, ο λέοντας έμπλεξε σε μάχη ενάντια σε κάποιον ανήμερο ταύρο, και φυσικά έσπευσε να καλέσει τον πρόσφατο σύμμαχό του σε βοήθεια. Το δελφίνι είχε ασφαλώς όλη την καλή διάθεση να συνδράμει, έλα όμως που δεν μπορούσε να βγει από τα νερά. Τότε το λιοντάρι τού έκανε πικρά παράπονα και το αποκάλεσε προδότη. Όμως το δελφίνι δικαιολογήθηκε ως εξής: «Α, όλα κι όλα! Μη ρίχνεις το φταίξιμο σε μένα, στη φύση να το ρίξεις. Αυτή με έπλασε ζώο της θάλασσας και δεν με αφήνει να πατήσω πόδι στη γη».

Έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς: Άμα συνάπτουμε φιλίες, να κοιτάζουμε να διαλέγουμε κατάλληλους συμμάχους, που θα είναι σε θέση να σταθούν πλάι μας στον κίνδυνο.

Δεν μας τα λέγει καλά ο Αίσωπος, δηλαδή να κάνωμεν φίλους με γνώμονα το συμφέρον; Και τούτον ισχύει διά το Έθνος, την Οικογένεια, την Θρησκεία, την Επιβίωση, τον Πόλεμον, την Άμυνα, ομοίως ισχύει και διά την Μαφία, την παντός είδους τραπεζική, δικηγορική, λογιστική, οικονομική, πωλειτική και άλλων πράξεων Μαφία.

Θυμάστε που σας εξήγησα άλλως πως κάποιοι, τον μύθον με τον δήθεν ψεύστη βοσκόν…. Δύο διαφορετικές παρόμοιες εκδοχές αλήθειας και παραδειγματισμού….

Λοιπόν, η σατανική αταξία τεχνητής ανοημοσύνης , εφάρμοσε τον εν λόγω μύθον Αισώπου , υπέρ της και εναντίον ημών !

Μετάτρεψε και μετατρέπει τον καθέναν μας σε σχέση με τους άλλους σε σχέση λέοντα και δέλφινος ! Πλήθος τα τεχνητά κελιά της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ώστε και να θέλει ο πλησίον να σε βοηθήσει όσον περνάει ο καιρός δεν δύναται…..

Και το κάνουν κβαντομηχανικώς όπως τις μηχανές που φτειάχνουν για να βάλουν κυριολεκτικά τες αισθήσεις των ανθρώπων μέσα…..

Ώστε εάν είσαι λέων και συναντήσεις άλλον λέων αυτομάτως ως διά μαγείας ήτοι όντως διά μαγείας και νόμου άνομου μαγείαν, μετατρέπουν εσένα ή τον άλλον σε δελφίνι. Και εάν είσαστε αμφότεροι δελφίνια έναν από τους δύο τον μετατρέπουν σε λέων. Και εάν η σύναξη είναι πέραν των δύο, τότε μετατρέπουν τον καθέναν σε άλλον κτήνος των. Και εάν η σύναξη είναι εκατομμύρια, τότε μετατρέπουν τον καθέναν σε άλλον τεχνητόν ζώον !

Ούτως ώστε βάσει νόμου παρανόμου και τεχνολογίας ουδείς να μην δύναται να συνεργαστεί με τον οιονδήποτε άλλον. Και άμα έρθει η εβροπαία κάρτα και ύστερον το χάραγμαν, τότε ο καθείς θα είναι άλλον κελί που θα ελέγχεται από τες κεραίες, τους εξυπηρετητές [σέρβερς] επί γής και τους δορυφόρους χαμηλής τροχαίας μέσω ανεξάρτητης κυψέλης, που ούτε σπαζοκωδικιστής [χάκκερ] ούτε τεχνικός δεν θα μπορεί να συνδέσει ή υποκλέψει ή υποβοηθήσει, όπως σας είπα παλαιότερα και έτσι ο καθένας θα είναι διαφορετικό δελφίνι και διαφορετικός λέων…. Και deadέλεσθαι….

Ο φθόνος είναι το αντίστροφον της αφθονίας που με το άλφα στερητικόν της σημαίνει την έλλειψη φθόνου που ως αφθονία σημαίνει πληθώρα αγαθών και απολαύσεων. Αλλά ο φθόνος σημαίνει την ανικανοποιησία ό,τι και εάν διαθέτει κάποιος, ήτοι την ψυχική πτώχεια και ένδεια…. !

Αυτός ο φθόνος που διαθέτει επί γης όλην την αφθονία, ζηλεύει και μισεί τους ανθρώπους και τους έχοντες ψυχαίς…..

Τα ηλεκτρονικά κελιά αυτοπολλαπλασιάζονται μέσω των νόμων και της εφαρμοσμένης μυθοπλασίας τεράτων που είναι διαόλοι και της ισχυροτέρας αιρέσεως που είναι η ψευδοθετική ψευδοσκέψη που σε κάνει να μην σκέπτεσαι καν πια , ακόλουθε πού κοιττάς;


Παναγιώτης Δίας

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις