Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

«Είμαι σε ΣΟΚ»! Εμβολιασμένος διάσημος streamer αποκαλύπτει διάγνωση για καρκίνο δέρματος - «Προσευχηθείτε για αυτόν», γράφουν!


 Ένας από τους πιο δημοφιλείς streamers βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, ο Ninja (AKA Tyler Blevins), ο οποίος παραδέχτηκε ότι έλαβε τουλάχιστον τρία εμβόλια για τον Covid, την Τετάρτη αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος.

“Εντάξει, είμαι ακόμα σε ψίλο-σοκ, αλλά θέλω να σας κρατάω όλους ενήμερους”, έγραψε ο Blevins σε ανάρτηση στο X!

«Πριν από λίγες εβδομάδες πήγα σε έναν δερματολόγο για έναν ετήσιο έλεγχο δέρματος που μου είχε προγραμματίσει προληπτικά η Jess. Υπήρχε μια κρεατοελιά στο κάτω μέρος του ποδιού μου που ήθελαν να αφαιρέσουν μόνο για να είναι προσεκτικοί. Επέστρεψε ως μελάνωμα, αλλά είναι αισιόδοξοι ότι το πιάσαμε στα πρώτα στάδια. Είχα μια άλλη σκοτεινή κηλίδα που εμφανίστηκε κοντά του, έτσι σήμερα έκαναν βιοψία και αφαίρεσαν μια μεγαλύτερη περιοχή γύρω από το μελάνωμα με την ελπίδα ότι κάτω από το μικροσκόπιο θα δουν καθαρές άκρες χωρίς μελάνωμα και θα ξέρουμε ότι το αφαιρέσαμε», έγραψε ο Ninja.

Μετά την αποκάλυψή του, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανακάλυψαν ότι ο δημοφιλής streamer του Fortnite είχε παραπονεθεί κάποτε στο X ότι υπέστη μια ανεπιθύμητη αντίδραση με τη μορφή πόνου στο σώμα αφού έλαβε ένα ενισχυτικό εμβόλιο και εμβόλιο γρίπης!

«Αυτή είναι μόνο η αρχή», σχολίασε ο παρουσιαστής του talk show και παραγωγός ντοκιμαντέρ «Died Suddenly» , Stew Peters, προσθέτοντας: «Προσευχηθείτε για αυτόν τον τύπο».!

Δείτε παλαιότερα βίντεο σχετικά με τους καρκίνους turbo:

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις