Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Εριέττα Κούρκουλου: «Είμαι συγκλονισμένη» - Tα Mηνύματα στήριξης Mετά την ανακοίνωσή της για την αποβολή


 Το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου η Εριέττα Κούρκουλου με ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε πως απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε όσες γυναίκες είχαν αντίστοιχη εμπειρία.

«Όλα ήταν ιδανικά μέχρι την Δευτέρα 4 Μαρτίου που πήγαμε στην κλινική για έναν υπέρηχο στην 10η εβδομάδα. Σαν να είχα ένα προαίσθημα εκείνο το πρωί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί πριν την επίσκεψη αισθανόμουν ένα έντονο άγχος.

Μόλις άναψε η οθόνη το είδαμε το μωρό μας – είχε πλέον κεφαλάκι χεράκια και ποδαράκια. Όμως ο γιατρός μας κοίταξε την μαία και της είπε «Βλέπεις αυτό που βλέπω;» «Ναι…» απάντησε εκείνη. Η καρδιά του μωρού μας είχε σταματήσει και όπως μας σόκαρε με την είσοδό του στην ζωή μας, έτσι μας σόκαρε και με την έξοδο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.

«Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που αναζητούν απλά τη σύνδεση, την ταύτιση και την διαδικτυακή αγκαλιά»

Λίγες ώρες αργότερα και η Εριέττα Κούρκουλου ευχαρίστησε δημοσίως για το κύμα συμπαράστασης και τα μηνύματα στήριξης που έλαβε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Για ακόμα μια φορά είμαι συγκλονισμένη από την αγάπη που δέχομαι. Σε ένα περιβάλλον που είναι ανησυχητικά τοξικό, ψεύτικο και προβληματικό, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που αναζητούν απλά τη σύνδεση, την ταύτιση και την διαδικτυακή αγκαλιά που μας δίνει τόση δύναμη! Μέσα από τις ιστορίες σας και την ενσυναίσθηση που δείχνετε για την οικογένειά μου αντιλαμβάνομαι τη δύναμη του καλού».

«Όμως, ακόμα περισσότερο μέσα από αυτό το προσωπικό μου σελιδάκι, έχω καταλάβει την απίστευτη δύναμη που κρύβουμε εμείς οι γυναίκες. Μαμάδες με δεκάδες εξωσωματικές, πολλαπλές αποβολές – μαμάδες που γέννησαν νεκρά τα μωρά τους, ή μαμάδες των οποίων τα μωρά έφυγαν νωρίς. Και όμως, προχωρούν με τα τραύματά τους παρέα. Και όμως, καμία δεν λέει στην άλλη “εγώ πέρασα πιο δύσκολα”. Τιμή μου που το βιώνω όλο αυτό! Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις