Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

«Οι φίλοι του Πούτιν»! Θα διαλυθεί η Ευρώπη; Ομιλία ΦΟΒΟΥ από την Ούρσουλα, vid


 Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανησυχεί ότι οι αντι-διεθνιστές, «λαϊκιστές και εθνικιστές» όπως τους αποκαλεί, πρόκειται να θριαμβεύσουν στις επικείμενες εκλογές της ΕΕ, καθώς ένα αυξανόμενο κύμα ενάντια της Ένωσης σαρώνει όλη την Ευρώπη!

Αυτό έρχεται, σύμφωνα με ΜΜΕ, ως απάντηση στην πολιτική ανοιχτών συνόρων των Βρυξελλών, στον «πράσινο» πόλεμο κατά των αγροτών και στην τεχνητή οικονομική χρήση που τελειώνει τα μετρητά και φέρνει παντού ψηφιακό χρήμα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση απειλείται με διάλυση!

Μάλιστα, μιλώντας πριν μερικές μέρες στο συνέδριο του ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) έκανε λόγο για φίλους του Πούτιν, οι οποίοι «σκορπούν μίσος πίσω από τα πληκτρολόγιά τους»αφήνοντας αιχμές για όσα ΜΜΕ δεν μεταδίδουν αυτά που θέλουν οι Βρυξέλλες!

Όπως είπε μεταξύ άλλων:

«Οι φίλοι του Πούτιν προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία μας και να κλέψουν το μέλλον μας. Σκορπούν μίσος πίσω από τα πληκτρολόγιά τους.

Και ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές!

Η ειρηνική και ενωμένη Ευρώπη, αμφισβητείται όσο ποτέ άλλοτε από λαϊκιστές, από εθνικιστές, από δημαγωγούς, είτε είναι της ακροδεξιάς είτε της ακροαριστεράς».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις