Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Φλόριντα: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια - Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες στη Φλόριντα


 Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες στη Φλόριντα όταν ένας μαχητής ΜΜΑ χρησιμοποίησε τα γυμνά του χέρια για να ακινητοποιήσει έναν αλιγάτορα 2,5 μέτρων που σερνόταν στους δρόμους στο Northside του Τζάκσονβιλ το βράδυ της Κυριακής.

Ο Mike Dragich, 34 ετών, γνωστός ως «Blue Collar Brawler», βρισκόταν σε έναν κοντινό αγώνα χόκεϊ με την οικογένειά του όταν έλαβε κλήση για ενοχλητικό αλιγάτορα από το τμήμα του σερίφη.

Ως εξουσιοδοτημένος κυνηγός αλιγάτορα και βετεράνος του στρατού, ο Dragich δεν είχε μαζί του τον εξοπλισμό παγίδευσης στον αγώνα, αλλά ανταποκρίθηκε στην κλήση ούτως ή άλλως, οδηγώντας σε μια τοπική εμπορική πλατεία, όπου είδε το πλάσμα.

Χρησιμοποιώντας τα γυμνά του χέρια και πόδια, ο Dragich καθήλωσε τον μεγάλο αλιγάτορα και κατάφερε να τον αιχμαλωτίσει χωρίς εξοπλισμό.

Πώς αιχμαλώτισε το ερπετό

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε στο σημείο δείχνει τον αλιγάτορα να διασχίζει τον δρόμο, ενώ ο κυνηγός περπατάει πίσω του καταδιώκοντας τον.

Ο Dragich φαίνεται να παραμονεύει πίσω από τον αλιγάτορα προτού ορμήσει στην πλάτη του και πιέσει το λαιμό του. Τα σαγόνια του εξαγριωμένου αλιγάτορα άνοιξαν.

Στη συνέχεια, ο βετεράνος πίεσε το κεφάλι του αλιγάτορα προς τα κάτω, ασκώντας μεγάλη δύναμη μέχρι το ρύγχος του πλάσματος να πέσει στο έδαφος.

Τραβώντας τα σαγόνια του αλιγάτορα προς τα πάνω, ο Ντράγκιτς τύλιξε επιδέξια το στόμα του με μια ειδική ταινία.

Αφού εξουδετέρωσε τον γίγαντα ύψους 2,5 μέτρων, ο «Blue Collar Brawler» σήκωσε τον αλιγάτορα και βάδισε προς τον αυτοκινητόδρομο με το πλάσμα που χτυπιόταν στην αγκαλιά του.

Οι θεατές συνωστίζονταν στους δρόμους για να ρίξουν μια ματιά στον τοπικό ήρωα. Πολλοί παρευρισκόμενοι είχαν βγάλει τα τηλέφωνά τους και κατέγραφαν όλο το θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις