Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Πάτρα: Ποδοσφαιριστής έριξε μπουνιά σε διαιτητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο - Τι αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος


 Άγριο περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου σε γήπεδο της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα σε αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή Πατρών και την Πάτρα 2005, όπου σύμφωνα με το patragoal.gr νεαρός ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε διαιτητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Τι αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος, ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας, στο 12ο λεπτό αντέδρασε έντονα σε σφύριγμα κατά της ομάδας του και «ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο, μου κόλλησε στο κούτελο και με γρονθοκόπησε με βίαιο τρόπο».

Σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνος, στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος τον έπιασε από το πόδι και συνέχισε να τον τραβά και να τον χτυπά. Οι υπόλοιποι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μπήκαν στη μέση για να τον σταματήσουν.

Πήγε στο νοσοκομείο ο διαιτητής

Ο διαιτητής δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα καθώς ζαλιζόταν και πονούσε. Έτσι διέκοψε τον αγώνα και κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στην πρεμιέρα των play offs της Β' Κατηγορίας και όταν έγινε το περιστατικό, η ομάδα του Ηρακλή βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις