Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Dr. Vernon Coleman: Το μόνο που θέλουν είναι να σε σκοτώσουν!


 Αυτό είναι το πιο τρομακτικό βίντεο που έχω κάνει. Πιθανότατα δεν θα δείτε ή δεν θα διαβάσετε τίποτα από αυτό πουθενά αλλού. Και ως συνήθως, όλα είναι αλήθεια. Θα σου πω πώς θα σε πείσουν να αυτοκτονήσεις. Και αν δεν καταφέρουν να σε κάνουν να αυτοκτονήσεις, τότε θα σου πω πώς θα σε σκοτώσουν. Μου πήρε εβδομάδες για να το συνθέσω και εξακολουθώ να το βρίσκω ενοχλητικό.

Δειτε το βίντεο ή αν δεν ξέρετε αγγλικά, προχωρήστε παρακάτω.



Είναι Απρίλιος του 2024 και καλώς ήρθατε στο βίντεο 335.

Είπα στο τελευταίο μου βίντεο ότι έκανα ένα διάλειμμα και το εννοούσα. Ωστόσο, ήρθε και κάτι άλλο για το οποίο πρέπει να σας προειδοποιήσω.

Ευθανασία. Αυτοκτονία από γιατρό.

Η ευθανασία προωθείται ως προσφορά αξιοπρέπειας και ελέγχου. Αλλά σε έναν αυξανόμενο αριθμό χωρών σε όλο τον κόσμο, λέγονται τα ίδια ψέματα. Όλα όσα νομίζετε ότι γνωρίζετε για την ευθανασία είναι σχεδόν λάθος.

Η ευθανασία αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων, τη συλλογή οργάνων για τους υπερπλούσιους, τη δολοφονία παιδιών με ειδικές ανάγκες, τη θανάτωση ψυχικά ασθενών και τη μείωση των χρημάτων που δαπανώνται για τη φροντίδα των φτωχών και ανήμπορων. Η ευθανασία δεν είναι ανώδυνη και έχει να κάνει με την εξοικονόμηση χρημάτων και τη συλλογή οργάνων για τους πλούσιους.

Νομίζεις ότι υπερβάλλω;

Λοιπόν, σκότωσαν έναν άνθρωπο επειδή ήταν κουφός. Έχουν ήδη σκοτώσει ανθρώπους που ήταν φτωχοί. Και έχουν κάνει ευθανασία σε ανθρώπους προσπαθωντας να τους πείσουν πως είναι άρρωστοι. Τα θύματα της ευθανασίας πέθαναν ουρλιάζοντας – παλεύοντας.

Τα θύματα ευθανασίας καταγράφονται στα επίσημα στατιστικά στοιχεία ανάλογα με την όποια ασθένεια είχαν τελευταία. Άρα, κάποιος με διαβήτη που υποβάλλεται σε ευθανασία θα έχει πεθάνει από διαβήτη και όχι από ευθανασία. Αυτό είναι το ίδιο κόλπο που χρησιμοποίησαν για να προσποιηθούν ότι ο Covid σκότωνε εκατομμύρια. Θυμηθείτε, στις αρχές του 2020 επεσήμανα ότι οι κανόνες και το τεστ PCR επέτρεψαν στις αρχές να χαρακτηρίζουν τους ασθενείς ως θανάτους από τον κορωνοϊό, ακόμα και στην περίπτωση που τους είχε χτυπήσει λεωφορείο ή τους είχε σκοτώσει ένας τρελός με τσεκούρι.

Μου έχουν απαγορευτεί από κάθε άλλη μορφή ΜΜΕ που υπάρχει. Ο Λευκός Οίκος του Τζο Μπάιντεν προσπάθησε μάλιστα να απαγορεύσει ένα από τα βιβλία μου. Κανείς δεν επιτρεπόταν να το αναφέρει.

Σήμερα, η ευθανασία είναι ήδη νόμιμη στο Βέλγιο, τον Καναδά, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ισπανία, την Κολομβία και μέρη της Αυστραλίας, καθώς και στην Ελβετία και σε ορισμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Σε μια γυναίκα με αναπηρία στον Καναδά προσφέρθηκε μια θέση στο πρόγραμμα ευθανασίας της χώρας της, επειδή ήταν ευκολότερο για το κράτος από το να προσαρμόσει το σπίτι της σύμφωνα με τις ανάγκες της. Ένας Καναδός που αντιμετώπιζε έξωση από την κοινωνική στέγαση έγινε δεκτός στο πρόγραμμα ευθανασίας της χώρας, είναι προτιμότερο απο το να του προσφέρει το κράτος στέγασει. Μια μητέρα κατηγορήθηκε για εγωισμό όταν δεν τους επέτρεπε να σκοτώσουν την ανάπηρη κόρη της.

Για σχεδόν 60 χρόνια έχω εξιστορήσει τις απάτες του ιατρικού επαγγέλματος και της βιομηχανίας φαρμάκων.

Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2020, προειδοποίησα ότι δεν υπήρχε πανδημία, απλώς γρίπη με μάρκετινγκ. Προειδοποίησα ότι οι ηλικιωμένοι θα γίνονταν στόχος – όπως κι έγινε. Προειδοποίησα επίσης τότε για το εμβόλιο που ερχόταν και που θα ήταν όσο περισσότερο υποχρεωτικό γινόταν.

Αυτό έγινε πολλούς μήνες πριν υπάρξει ένα εμβόλιο κατά του Covid – το οποίο ήταν, φυσικά, όπως είχε προβλεφθεί, απλώς ένα άλλο μέρος ενός συνεχιζόμενου προγράμματος διαφθοράς, εξαπάτησης και εγκλημάτων.

Τώρα, είστε έτοιμοι για το επόμενο στάδιο: θάνατοι με συνταγή γιατρού.

Για αυτό εργάζονται οι συνωμότες εδώ και δεκαετίες. Ετοιμάζονται να μετατρέψουν τον κόσμο σε ένα μεγάλο Jonestown. Η ευθανασία ή ο θάνατος από γιατρό είναι η πιο κακιά, εν ψυχρώ σφαγή από τότε που ο Τζένγκις Χαν έκανε μόδα τη γενοκτονία.

Σχεδιάζουν να σκοτώσουν παιδιά χωρίς να το πουν στους γονείς τους. Σχεδιάζουν να σκοτώσουν όποιον δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του. Σχεδιάζουν να σκοτώσουν οποιονδήποτε χαρακτηρίζεται ως ανάπηρος. Και σε περίπτωση που δεν έχετε παρατηρήσει ότι ήταν απασχολημένοι με την επέκταση της λίστας των ατόμων που πλέον ταξινομούνται επίσημα ως άτομα με ειδικές ανάγκες. Σχεδιάζουν να απαλλαγούν από τους ξενώνες υπερηλίκων και να εγκαταλείψουν την παρηγορητική φροντίδα γιατί είναι πολύ πιο γρήγορο και φθηνότερο να σκοτώνεις ανθρώπους απο το να τους φροντίζεις.

Ξεχάστε τον μύθο ότι η ευθανασία είναι ανώδυνη.

Δεν υπάρχουν τυποποιημένες μέθοδοι για την ευθανασία και, ως εκ τούτου, υπάρχουν συχνές περιπτώσεις παρατεταμένων και οδυνηρών θανάτων. Οι ασθενείς που υποβάλλονται σε ευθανασία κάνουν εμετό, ξυπνούν από κώμα και μπορεί να χρειαστούν έως και επτά ημέρες για να πεθάνουν. Κανείς δεν ξέρει τι να κάνει αν αποτύχει μια αρχική απόπειρα ευθανασίας. Τι πρέπει να γίνει εάν ένας ασθενής έχει ημισυνειδήσεις; Μήπως πρέπει να γίνει άλλη απόπειρα δολοφονίας τους;

Τα ίδια φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θανάτωση κρατουμένων σε θάνατο χρησιμοποιούνται μερικές φορές για τη θανάτωση ασθενών που έχουν συναινέσει στην ευθανασία. Αλλά εάν χρησιμοποιούνται παραλυτικά φάρμακα, ο ασθενής φαίνεται ήρεμος, ειρηνικός και ήσυχος – Επειδή δεν μπορεί να μας πει τι βιώνει.

Σε αντίθεση με τους κρατούμενους, οι οθόνες δεν χρησιμοποιούνται όταν ένας ασθενής σκοτώνεται. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για το τι συμβαίνει. Οι ειδικοί φοβούνται ότι οι ασθενείς που σκοτώνονται μπορεί να υποφέρουν αφόρητα, αφόρητο σωματικό ή ψυχολογικό πόνο.

Οι συγγενείς μιας γυναίκας στα 30 της άκουσαν κραυγές όταν υποτίθεται ότι της έκαναν ανώδυνη ευθανασία. Η γυναίκα μετά απο εξέταση αποδείχθηκε πως την έπνιξαν με ένα μαξιλάρι αφού τα φάρμακα δεν κατάφεραν να τη σκοτώσουν.

Μια ηλικιωμένη, γυναίκα με άνοια στο Βέλγιο υπεβλήθη σε ευθανασία αφού η οικογένειά της αποφάσισε ότι έπρεπε να την σκοτώσει. Ο γιατρός της έδωσε τον καφέ με τα ηρεμιστικά της – ενώ κουβέντιαζε με την οικογένειά της. Ο γιατρός έδωσε κι άλλο ηρεμιστικό με ένεση. Η γυναίκα τότε σηκώθηκε όρθια. Τα μέλη της οικογένειας την κράτησαν κάτω ενώ ο γιατρός της έκανε και δεύτερη ένεση να τη σκοτώσει. Οι δικαστές θεωρούν πως «ο γιατρός δεν χρειάζεται να επαληθευει την επιθυμία των ασθενών για ευθανασία».

Στο νέο του βιβλίο, ο Τζακ Κινγκ αναφέρει ότι οι επιπλοκές που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της ευθανασίας περιλαμβάνουν: έμετο, ταχυκαρδία, εφίδρωση, βαριά αναπνοή. Ένας ασθενής έχασε τις αισθήσεις του 25 λεπτά μετά την κατάποση θανατηφόρου φαρμάκου, αλλά ξύπνησε και ανέκτησε τις αισθήσεις του 65 ώρες αργότερα.

Οι θανατηφόρες ενέσεις προκαλούν έντονο πόνο, αίσθημα πνιγμού και ανείπωτο τρόμο στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Μια γυναίκα ζήτησε να της δωθεί μια ράμπα αναπηρικού αμαξιδίου στο σπίτι της. Ο γιατρός της της πρότεινε αντ ‘αυτού έναν θάνατο με ιατρική βοήθεια.

Μια φοιτήτρια πήγε στο νοσοκομείο για βοήθεια με εξουθενωτικά συναισθήματα κατάθλιψης και απελπισίας. Το μέλος του προσωπικού που την είδε της είπε ότι οι ψυχίατροι ήταν σε έλλειψη. «Έχετε σκεφτεί την ευθανασία;» την ρώτησε. Αργότερα ανέφερε το θέμα δημόσια και ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε ότι το ακολούθησε απλά τα πρωτόκολλα.

Μια 61χρονη γυναίκα υπέφερε από κατάθλιψη μετά από διάσειση που υπέστη σε τροχαίο. Της προσφέρθηκε ευθανασία, και έγινε αποδεκτή, είναι ο θάνατος από γιατρό εναλλακτική θεραπεία.

Ένας 61χρονος Καναδός σκοτώθηκε από θανατηφόρα ένεση το 2019. Το πρόβλημα υγείας του ήταν η απώλεια ακοής. Κανένα ιατρικό προσωπικό δεν επικοινώνησε με τους συγγενείς του «από σεβασμό του απορρήτου των ασθενών» είπαν.

Σε έναν άνδρα με εκφυλιστική διαταραχή του εγκεφάλου κάθε φορά που πήγαινε στο νοσοκομείο του πρόσφεραν ευθανασία, τόσο συχνά που άρχισε να καταγράφει το προσωπικό του νοσοκομείου. Σε μια ηχογράφηση, ένας υπάλληλος του νοσοκομείου του είπε ότι η φροντίδα του κόστιζε στο νοσοκομείο «1.500 $ την ημέρα» και του πρότεινε «να κάνει ευθανασία».

Μια γυναίκα πήγε την κόρη της στα επείγοντα του νοσοκομείου. Χωρίς προτροπή, ο γιατρός ενημέρωσε τη γυναίκα ότι η 25χρονη κόρη της, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και νωτιαία δισχιδή, έπρεπε να κάνει ευθανασία. Όταν είπε «Όχι», ο γιατρός αποκάλεσε τη μητέρα εγωίστρια.

Προσφέρεται ευθανασία σε ψυχικά ασθενείς. Δεδομένου ότι υπάρχει τώρα μια μεγάλη παγκόσμια επιδημία ψυχικών ασθενειών και γενικής δυστυχίας, αυτό είναι ένα τέλειο υπόβαθρο για την πώληση ευθανασίας.

Θα σκοτώνουν παιδιά.

Όπως είναι φυσικό, όπως είναι ο κόσμος σήμερα, οι αρχές που προσπαθούν να πάρουν την επιμέλεια απο τους γονείς των παιδιών. Οι γονείς δεν θα μάθουν παρά μόνο μετά την ευθανασία τι συνέβη στο παιδί τους. ή θα λάβουν ένα email. «Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι ο 12χρονος γιος σας δεν γύρισε σπίτι από το σχολείο σήμερα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εγγράφηκε στο πρόγραμμά μας Suicide for Students και τον βοηθήσαμε να αυτοκτονήσει σήμερα το απόγευμα».

Πόσα παιδιά (και ιδιαίτερα έφηβοι) δεν εύχονται μερικές φορές να είχαν πεθάνει; «Ο φίλος μου με χώρισε. Μακάρι να ήμουν νεκρός».

«Έχω δεχτεί τόσο πολύ bullying στο Facebook. Μακάρι να ήμουν νεκρός».

«Κανένα πρόβλημα, εδώ στο κέντρο Justin Trudeau Let’s Kill the Children μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε για εσάς. Όπως και ο ίδιος ο κύριος Τριντό, θα είναι απλώς μια μικρή ενόχληση, ένα μικρό τσίμπημα. Ασε κάτω την τσάντα σου και το γλειφιτζούρι σου, ξαπλώστε και τα προβλήματά σου τελειώνουν για πάντα. Θα τηλεφωνήσουμε στη μαμά και στον μπαμπά σου αργότερα και θα τους πούμε ότι δεν θα γυρίσεις σπίτι. Μπορούν να παραλάβουν το σώμα σας από το νεκροτομείο του Justin Trudeau.”

Τα κρούσματα αυτοκτονιών που εγκρίνονται από το κράτος εκτινάσσονται στα ύψη – αν και, όπως εξήγησα, μπερδεύουν τα νούμερα.

Εκατομμύρια νεότεροι άνθρωποι ενθαρρύνθηκαν να θεωρούν κάθε στιγμή προσωρινής δυστυχίας ή απογοήτευσης ως σημάδι μιας σοβαρής ψυχικής διαταραχής. Οι γιατροί στο Ηνωμένο Βασίλειο γράφουν τώρα σχεδόν 500.000 συνταγές για ισχυρά, σε μεγάλο βαθμό ακατάλληλα αντικαταθλιπτικά φάρμακα που θα χορηγούνται στα παιδιά.

Αυτό είναι ένα τέλειο υπόβαθρο για την πώληση ευθανασίας.

Τα μέσα ενημέρωσης έχουν δημιουργήσει φόβο και θλίψη και μια αίσθηση αδυναμίας και αναξιότητας. Έχουν δημιουργήσει την έννοια μιας ζωής που δεν αξίζει να ζεις.

Είναι όντως σύμπτωση που το θέμα της ευθανασίας προωθείται σε μεγάλο βαθμό από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς την ίδια στιγμή που τα επίπεδα φόβου βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα;

Και οι σωματικές αναπηρίες αξίζουν τώρα μια ευθανασία.

Το 2010 η βρετανική κυβέρνηση άλλαξε αθόρυβα τον νομικό ορισμό της αναπηρίας. Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι αυτό ήταν το είδος τους.

Τώρα ταξινομούνται αυτόματα ως άτομα με ειδικές ανάγκες (και, επομένως, πιθανόν να είστε κατάλληλος για ευθανασία) εάν, μεταξύ άλλων, έχετε:

  • Οποιαδήποτε διαταραχή όρασης
  • Οποιαδήποτε σωματική ή πνευματική αναπηρία
  • Οποιαδήποτε δυσκολία στην επικοινωνία με άλλους ανθρώπους
  • Οποιαδήποτε δυσκολία στη συμπλήρωση εντύπων
  • Οποιαδήποτε δυσκολία στην προετοιμασία και την κατανάλωση φαγητού
  • Οποιαδήποτε δυσκολία στο να καθίσετε ή να σηκωθείτε
  • Οποιαδήποτε δυσκολία στη χρήση υπολογιστή
  • Οποιαδήποτε δυσκολία στο πλύσιμο και στο ντύσιμο
  • Οποιαδήποτε δυσκολία στην τήρηση των οδηγιών
  • Μακρύ Covid – παρόλο που δεν υπάρχει
  • Εμμηνόπαυση
  • ΔΕΠΥ, αυτισμός, δυσλεξία

Εκατομμύρια καλωσόρισαν αυτη την αλλαγή ως προόδος. Μόνο που τα άτομα με αναπηρία μπορούν να μείνουν μόνιμα εκτός εργασίας και να λαμβάνουν επιδόματα. Τώρα άτομα με αναπηρία είναι υποψήφιοι για ευθανασία, είτε είναι πρόθυμοι σήμερα, είτε όχι αύριο να θανατωθούν.

Οι εκστρατείες που μιλούν εκ μέρους των ατόμων με αναπηρία έχουν προειδοποιήσει για πολλές δεκαετίες ότι η νομιμοποίηση της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας θα οδηγούσε στην υποτίμηση της της ανθρώπινης ζωής, των ατόμων με αναπηρία και των ηλικιωμένων. Ο συνήθως ανείπωτος φόβος ήταν ότι οι ασθενείς θα νιώθουν ένοχοι αν δεν αυτοκτονούσαν (ή δεν επέλεγαν να σκοτωθούν).

Συμβαίνει.

Ο θάνατος θεωρείται μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στην δαπανηρή και αναπόφευκτα μάταιη ιατρική θεραπεία. Μια εργασία στον Καναδά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ιατρικά υποβοηθούμενος θάνατος θα μπορούσε να μειώσει δραματικά τις ετήσιες δαπάνες για την υγεία.

Οι ευάλωτοι άνθρωποι θα σκοτωθούν (ή θα αναμένεται να κάνουν ένα Captain Oates για να εξοικονομήσουν χρήματα και πόρους).

Το ένα τρίτο όσων συμμετείχαν στο πρόγραμμα ευθανασίας του Καναδά θεώρησαν ότι ήταν βάρος για την οικογένειά τους, τους φίλους τους και τους φροντιστές τους. Πολλοί ανησυχούσαν για το ποσό των χρημάτων που ξοδεύονταν για τη φροντίδα τους.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ευθανασία γίνεται γρήγορα μια από τις πιο ταχύτερα αναπτυσσόμενες αιτίες θανάτου στον Καναδά.

Μια γυναίκα που ζούσε με πληρωμές αναπηρίας και που δεν είχε αποκτήσει οικονομικά προσιτή στέγαση έβαλε τέλος στη ζωή της σύμφωνα με τους νόμους της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας του Καναδά. «Η κυβέρνηση με βλέπει ως αναλώσιμο σκουπίδι», είπε.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά έκρινε ότι ο προηγούμενος νόμος που απέκλειε τα άτομα με αναπηρία από το πρόγραμμα θανάτου ήταν αντισυνταγματικός.

Παραδόξως, το 27% των Καναδών πιστεύει ότι η ευθανασία πρέπει να επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβει άτομα που δεν είναι άρρωστα αλλά είναι φτωχά. Και το 28% των Καναδών προτείνει «θάνατο από γιατρό» στους άστεγους.

Η ευθανασία έπρεπε να προσφερθεί μόνο σε άτομα που ήταν σε ανίατη ασθένεια. Αλλά ποιος ξέρει τι είναι ανίατο και τι όχι; Μια θεραπεία μπορεί να είναι προ των πυλών. Το πρόβλημα του ασθενούς μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και χωρίς θεραπεία. Η διάγνωση μπορεί να είναι λάθος. Ο γιατρός μπορεί να μην γνωρίζει ότι υπάρχει διαθέσιμη θεραπεία. Μια διαθέσιμη θεραπεία μπορεί να θεωρηθεί πολύ ακριβή. Γνωρίζω ασθενείς στους οποίους έχει διαγνωστεί ότι είχαν εβδομάδες ζωής και ήταν ακόμα ζωντανοί μια δεκαετία αργότερα.

Με προβλήματα ψυχικής υγείας, οι ανησυχίες είναι ακόμη μεγαλύτερες. Αλλά δεν θα υπάρχει άλλη ευκαιρία. Οι ευαίσθητοι και οι ευάλωτοι θα είναι νεκροί.

Οι ηλικιωμένοι σκοτώνονται, αφού πρώτα τους κάνουν να νιώθουν ένοχοι εάν δεν υποκύψουν στην ευθανασία. Η προετοιμασία, η προπαγάνδα και ο προγνωστικός προγραμματισμός χρησιμοποιούνται για την προώθηση της ιδέας ότι οι ηλικιωμένοι πολίτες έχουν καθήκον να πεθάνουν όταν φτάσουν τα 70 τους χρόνια.

Στους λάτρεις αρέσει να ισχυρίζονται ότι η υποβοηθούμενη από γιατρό αυτοκτονία είναι απαραίτητη επειδή οι άνθρωποι ζουν περισσότερο και, ως αποτέλεσμα, ο παγκόσμιος πληθυσμός των ηλικιωμένων αυξάνεται δυσανάλογα. Το μόνο λογικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε, είναι να σκοτώνουμε τους υπερβολικούς ηλικιωμένους για να διατηρήσουμε χώρο και πόρους για τους νέους.

Όπως εξήγησα για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1970, αυτό είναι ένας μύθος.

Οι βελτιωμένες εγκαταστάσεις υγιεινής και οι καλύτερες παροχές πόσιμου νερού σήμαιναν ότι ο αριθμός των βρεφών που πέθαιναν –και ο αριθμός των γυναικών που πέθαιναν κατά τον τοκετό– μειώθηκε δραματικά στα τέλη του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ού αιώνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο πληθυσμό και περισσότερους ηλικιωμένους.

Το προσδόκιμο ζωής για τους ενήλικες δεν έχει αυξηθεί αισθητά τον τελευταίο αιώνα. Ρίξτε μια ματιά στο βιβλίο μου « Πώς να ζήσετε περισσότερο » για την απόδειξη.

Γιατί λοιπόν τόσες χώρες νομιμοποιούν τον θάνατο από γιατρό;

Ένας λόγος είναι ότι ένα σωρό συνωμότες ισχυρίζονται ότι είναι απαραίτητο να μειωθεί το μέγεθος του παγκόσμιου πληθυσμού. Θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 500 εκατομμύρια. Υπάρχει άφθονη τροφή για να θρέψουν πολλά δισεκατομμύρια ακόμη. Αλλά μεγάλο μέρος του φαγητού βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Οι συνωμότες έχουν δύο θεμελιώδεις πολιτικές: «Τερματίστε την παγκόσμια φτώχεια σκοτώνοντας όλους τους φτωχούς ανθρώπους» και «Τερματίστε την ασθένεια σκοτώνοντας όλους τους αρρώστους».

Πρέπει να ακολουθήσεις τα χρήματα αν θέλεις να βρεις την αλήθεια.

Τα άτομα με αναπηρία και οι ηλικιωμένοι θεωρούνται πλέον ως άτομα με λίγη ή καθόλου οικονομική αξία.

Και μετά υπάρχουν οι συντάξεις, φυσικά.

Πολλοί από αυτούς που λαμβάνουν κρατικές συντάξεις πιστεύουν (πολύ λανθασμένα) ότι τα χρήματα που έχουν πληρώσει σε φόρους έχουν τεθεί στην άκρη για να πληρώσουν τις συντάξεις τους. Αλλά τα συνταξιοδοτικά προγράμματα είναι απλά τεράστια προγράμματα Ponzi. Οι κρατικές συντάξεις καταβάλλονται από τους σημερινούς φόρους. Σε είκοσι χρόνια οι συντάξεις θα καταβάλλονται από τους φόρους που πληρώνουν οι εργαζόμενοι σε είκοσι χρόνια. Εάν το μέγεθος του ηλικιωμένου πληθυσμού μπορεί να μειωθεί, η ετήσια αποταμίευση θα μετρηθεί σε δισεκατομμύρια δολάρια.

Μετά τη δολοφονία χιλιάδων ηλικιωμένων σε νοσοκομεία και οίκους φροντίδας κατά τη διάρκεια των lockdown – θυμηθείτε το αποκαλούσα δολοφονία τότε – οι πολιτικοί καυχιάζονταν με χαρά ότι οι οικονομίες, σε απλήρωτες συντάξεις, θα ήταν τεράστιες. Όσο περισσότερους ανθρώπους σκοτώνουν, τόσο περισσότερα χρήματα θα εξοικονομήσουν.

Το πρόγραμμα υπέρ της ευθανασίας δεν έχει καμία σχέση με τη μείωση του πόνου ή της αγωνίας των ανθρώπων: έχει να κάνει μόνο με την εξοικονόμηση χρημάτων.

Ρίξτε μια ματιά στο τι συμβαίνει στην Ολλανδία.

Οι υποστηρικτές της δολοφονίας από γιατρούς στην Ολλανδία δεν τους αρέσει να χρησιμοποιούν τη λέξη «σκοτώνουν», φυσικά. Προτιμούν πολύ ανώδυνες φράσεις όπως «αυτοκτονία με βοήθεια γιατρού» ή «βοήθεια στον θάνατο». Μπορείτε να το ονομάσετε «ιατρικά υποβοηθούμενη αυτοκτονία» ή «θάνατος με αξιοπρέπεια». Αλλά μην το αποκαλείτε φόνο. Έχουν κατακτήσει την τέχνη της εγκεκριμένης από το κράτος σφαγής.

Οι γιατροί θα σκοτώσουν ανθρώπους οποιασδήποτε ηλικίας και άτομα που έχουν άνοια ή κατάθλιψη ή που έχουν μακροχρόνιες, χρόνιες διαταραχές. Ένας 18χρονος με ψυχιατρικά προβλήματα σκοτώθηκε από γιατρούς.

Πράγματι, θα σκοτώσουν σχεδόν οποιονδήποτε. Θα σας σκοτώσουν ακόμη και αν είστε απλώς «κουρασμένοι από τη ζωή». Μια αναφορά, που υπογράφηκε από αρκετούς επιφανείς Ολλανδούς πολίτες, προτείνει ότι η ευθανασία θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους ηλικίας άνω των 70 ετών που αισθάνονται ταλαιπωρημένοι.

Ανακοινώθηκαν σχέδια για έναν νόμο που θα επέτρεπε την «υποβοηθούμενη αυτοκτονία» εάν ένας ασθενής «αισθανόταν ότι είχε ολοκληρώσει τη ζωή του» (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Λέγεται ότι οι ανάγκες των ηλικιωμένων θα πρέπει να ικανοποιούνται εάν αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, απώλεια ανεξαρτησίας, κόπωση ή μοναξιά. Η κάλυψη των αναγκών τους δεν πρέπει να περιλαμβάνει μπαστούνια, αναπηρικά καροτσάκια, διατροφική βοήθεια ή συντροφιά, αλλά θάνατο από γιατρό.

Πολύ πίσω στη δεκαετία του 1990, μια 50χρονη κοινωνική λειτουργός ένιωθε τόσο άθλια που είπε ότι ήθελε να πεθάνει. Έτσι, ο γιατρός της έδωσε ένα ποτήρι δηλητήριο να πιει. Και πέθανε κανονικά.

Σήμερα, θα σας σκοτώσουν εάν έχετε άνοια ή έχετε ένα υπαρξιακό πρόβλημα που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Θα σε σκοτώσουν αν είσαι μόνος ή σε κατάθλιψη.

Οι ηλικιωμένοι ασθενείς στερούνται τροφής, νερού, διάγνωσης ή φαρμακευτικής αγωγής. Και μετά, όταν νιώθουν αρκετά άβολα και μίζερα, τους προσφέρουν ένα χάπι θανάτου.

«Έχετε μια μεγάλη ζωή, γιατί κολλάτε όταν τελειώνει ο χρόνος σας; Καταναλώνετε πολύτιμους πόρους».

Και θα ανακοινώσουν πως θα σκοτώσουν παιδιά από 12 ετών και άνω, σαν τις ενέσεις Covid.

Τα άτομα μπορούν να συντάξουν μια «διαθήκη διαβίωσης» ή «προκαταβολική οδηγία» στην οποία θα εγγραφούν για ευθανασία κάποια στιγμή στο μέλλον. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη γιατί οι διαθήκες διαβίωσης είναι νομικά έγγραφα που δεν μπορούν εύκολα να ακυρωθούν.

Και κοιτάξτε ξανά τι συμβαίνει με τα νοσοκομεία και την φροντίδα σε όλο τον κόσμο. Η χρηματοδότηση και για τα δύο εξαφανίζεται. Ενώ δίνονται πολλά χρήματα για κλινικές αλλαγής φύλου.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρα η μείωση της πρόνοιας, καθώς αυξάνεται η διαθεσιμότητα της ευθανασίας. Το ίδιο συμβαίνει σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που χρειάζεται απεγνωσμένα ο κόσμος, φυσικά, είναι περισσότερες κινητές υπηρεσίες παρηγορητικής φροντίδας με γιατρούς και νοσηλευτές που είναι διαθέσιμοι για να επισκέπτονται ασθενείς που βρίσκονται στο σπίτι τους.

Όμως συμβαίνει το αντίθετο.

Μόλις πριν από μερικές δεκαετίες, γιατροί στη Βρετανία επισκέπτονταν τους ασθενείς τους στο σπίτι κατά τη διάρκεια της ημέρας, το βράδυ, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Πουθενά στον κόσμο δεν υπήρχε καλύτερη υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα από ό,τι στη Βρετανία. Σήμερα, ο μέσος γενικός γιατρός κερδίζει πολύ πάνω από 100.000 £ ετησίως με 50.000 £ μπόνους εμβολίων και εργάζεται μόλις 25 ώρες την εβδομάδα.

Η υγειονομική περίθαλψη στη Βρετανία έχει καταστραφεί από αυτό. Υπάρχουν περισσότερες ασθένειες που δεν αντιμετωπίζονται και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από χρόνιες ασθένειες και υποφέρουν άσκοπα. Οι ασθενείς έχουν ελάχιστη εναλλακτική από το να καλέσουν ένα ασθενοφόρο ή να επισκεφτούν το πλησιέστερο τμήμα του νοσοκομείου Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών. Πολλοί από αυτούς τους ασθενείς έχουν προβλήματα που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν από έναν γενικό ιατρό σε πέντε λεπτά, αλλά η αυξημένη πίεση σημαίνει ότι ο μέσος χρόνος αναμονής για ένα ασθενοφόρο που έχει πάει σε πολλές περιοχές από λεπτά σε ώρες και στα τμήματα ατυχημάτων και έκτακτης ανάγκης οι ασθενείς περιμένουν ακόμα και μέρες να φανεί.

Δεν είναι πλέον καθόλου σπάνιο για ασθενείς να πεθάνουν περιμένοντας να λάβουν θεραπεία. Πέρυσι, πάνω από 100.000 άτομα άνω των 70 ετών περίμεναν περισσότερες από 24 ώρες να λάβουν βοήθεια.

Το αποτέλεσμα είναι ότι εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται σε ατελείωτες λίστες αναμονής.

Και πολλοί δεν φτάνουν ποτέ εκεί. Εμφανιστείτε σε ένα νοσοκομείο, με ασθενοφόρο και ναρκωτικά και θα σας προσφέρουν ακαριαίο θάνατο αντί για ώρες αναμονής και πόνου. Η ίδια κατάσταση έχει σημειωθεί σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχει ένας ακόμα λόγος για τον οποίο ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την ευθανασία: θα απελευθερώσει πολλά όργανα για χρήση. Εάν οι άνθρωποι πεθάνουν φυσικά, τα όργανά τους θα θα αρχίσουν να σαπίζουν, αλλά εάν σκοτωθούν την κατάλληλη στιγμή, τα όργανά τους μπορούν να συλλεχθούν σε καλή κατάσταση – όπως χρειάζονται οι πλούσιοι.

Υπάρχει ειρωνεία στο γεγονός ότι οι ασθενείς που ενθαρρύνονται να πεθάνουν θα μπορούσαν και οι ίδιοι να σωθούν εάν θεωρούνταν αρκετά σημαντικοί ώστε να αντιμετωπίζονται ως λήπτες οργάνων και όχι ως δότες οργάνων.

Οι γιατροί έχουν πει να προτείνουν τη δωρεά οργάνων όχι ως κίνητρο, ως ένα είδος «παρηγοριάς» για την απώλεια ζωής του ίδιου του ατόμου.

Δεδομένου ότι η μεταμόσχευση οργάνων είναι εξαιρετικά δαπανηρή και οι υπηρεσίες υγείας μειώνουν το κόστος, είναι αναπόφευκτο πως τα όργανα που θα λαμβάνονται από ασθενείς που δολοφονήθηκαν από το κράτος να προορίζονται για πολιτικούς και δισεκατομμυριούχους.

Η ευθανασία είναι πλέον παγκόσμια. Στην Αμερική, ο θάνατος από γιατρό πιέζεται από πολιτικούς, λομπίστες και δικηγόρους. Ο θάνατος από γιατρό πωλείται ως ελευθερία, ως επιλογή, ως ανθρώπινο δικαίωμα.

Πόσο ενθουσιώδης θα ήταν κάποιος αν οι γιατροί απλώς πυροβολούσαν τους ασθενείς τους στο κεφάλι αντί να τους κάνουν ένεση; Οι γιατροί συμφωνούν ότι ο πιο γρήγορος, απλούστερος, πιο ανώδυνος, αξιοπρεπέστερος και φθηνότερος τρόπος να σκοτώσεις ανθρώπους είναι να τους πυροβολήσεις στο κεφάλι.

Ή ίσως θα μπορούσαν να εισαχθούν θάλαμοι αερίων. Είναι κι αυτά φθηνά και αποτελεσματικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σκοτώσουν πολλούς ανθρώπους τη φορά.

Η αυτοκτονία από γιατρό δεν είναι ακόμη νόμιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά οι Βρετανοί είχαν ένα εξαιρετικό υποκατάστατο. Πίσω στη δεκαετία του 1990 παρουσιάστηκε κάτι που ονομάζεται Liverpool Care Pathway. Αυτό επέτρεψε στους γιατρούς και τις νοσοκόμες να σκοτώσουν οποιονδήποτε άνω των 70 ετών που δεν τους άρεσε, με το απλό κόλπο να μην τους δίνουν φαγητό ή νερό.

Πριν από χρόνια το Liverpool Care Pathway τέθηκε εκτός ορίων ως ανήθικο, επώδυνο, οδυνηρό και κακό. Αλλά οι γιατροί και οι νοσοκόμες εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν. Και επιταχύνετε με μια δόση μορφίνης και μιδαζολάμης. Αυτό ήταν πολύ δημοφιλές κατά τη διάρκεια της απάτης για τον Covid και χρησιμοποιήθηκε για την απελευθέρωση ολόκληρων θαλάμων νοσοκομείων, ώστε οι νοσοκόμες και οι γιατροί να μπορούν να συνεχίσουν τις πρόβες των χορευτικών τους βημάτων στο TikTok.

Η ευθανασία, με την υποστήριξη των ΜΜΕ, θα νομιμοποιηθεί και στο Ηνωμένο Βασίλειο πολύ σύντομα.

Όταν η ευθανασία νομιμοποιηθεί παγκοσμίως, τότε το Κουτί της Πανδώρας θα είναι ανοιχτό. Και κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να κλείσει το καπάκι. Οι νόμοι επεκτείνονται πάντα για να περιλαμβάνουν άτομα που είναι κωφά ή διαβητικά ή 16 ετών και άνω που αισθάνονται κουρασμένα από τον κόσμο.

Το πρόβλημα, φυσικά, είναι ότι οι καλοί, προσεκτικοί γιατροί και νοσηλευτές εκπαιδεύονται για να κρατούν τους ανθρώπους στη ζωή και να αρνούνται να σκοτώσουν τους ασθενείς τους.

Αυτό θα αφήσει τους ασθενείς στα χέρια ανθρώπων που δεν είναι ειδικοί στη φροντίδα στο τέλος της ζωής ή στη διαχείριση του πόνου.

Είτε η ευθανασία θα παρέχεται από μια μικρή ομάδα πλανόδιων γιατρών που θα ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα σκοτώνοντας ασθενείς που δεν γνωρίζουν – το σύγχρονο αντίστοιχο των επαγγελματιών δήμιων που συνήθιζαν να κυκλοφορούν με σχοινί.

Ή η ευθανασία θα παρέχεται από τεχνικούς που έχουν μόλις έξι ώρες διαδικτυακής εκπαίδευσης. Υποψιάζομαι ότι πολλοί από τους ανθρώπους που θα προσελκύονται να εργαστούν ως μισθωμένοι δολοφόνοι θα είναι ψυχοπαθείς, δολοφόνοι που θα απολαμβάνουν να σκοτώνουν ανθρώπους.

Θυμηθείτε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που, για οποιονδήποτε λόγο, επιχειρούν να αυτοκτονήσουν και αποτυγχάνουν, αργότερα ευγνωμονούν ότι απέτυχαν. Με τον «θάνατο από γιατρό» αυτή η πιθανότητα χάνεται.

Η συζήτηση για την ευθανασία θα έκανε μια σπουδαία τηλεοπτική ή ραδιοφωνική συζήτηση. Αλλά οι αρχές δεν θα επιτρέψουν ποτέ μια τέτοια συζήτηση – όπως δεν θα επιτρέψουν ποτέ μια συζήτηση για τον εμβολιασμό ή την απάτη του Covid.

Να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν. Και μόλις ξυπνήσουν δεν ξανακοιμούνται. Να μην εμπιστεύεστε την κυβέρνηση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να καταπολεμήσετε το ψέμα.

Σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε έναν γέρο σε μια καρέκλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις