Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Παπανώτας κατά Κασσελάκη: Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα, όχι για ηγέτης - «Kι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει "ή εγώ ή ο Ερντογάν " τι θα γίνει; Πόλεμος;», σχολίασε ο δημοσιογράφος

 


Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύει ο Δημήτρης Παπανώτας μετά την παρέμβαση να μην κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως δεν κάνει για ηγέτης, ενώ ήρθε και σε αντιπαράθεση με την Έφη Αχτσιόγλου.

Αιχμηρά σχόλια κατά Κασσελάκη

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχόλιο ακολούθου του στο Instagram, ο δημοσιογράφος αναφέρει: «Με έβγαλε εμένα ρατσιστή , ξεπερασμένο, μισογύνη, και απαράδεκτο και μετά το...μετάνιωσε? Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερντογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη? Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει "ή εγώ ή ο Ερντογάν " τι θα γίνει? Πόλεμος? Άσε ρε φίλε... Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης…».

Παπανώτας instagram
Παπανώτας instagram

«Είμαι αδέσποτος της Αριστεράς»

Παράλληλα, σε παρέμβασή του στο Mega, όπου φιλοξενούνταν στο στούντιο η Έφη Αχτσιόγλου ο κ. Παπανώτας ανέφερε: «Έκπληκτος βλέπω να βάζουν στο στόμα μου και στις σκέψεις μου πράγματα που δεν με εκφράζουν. Είναι πολύ διαφορετικό το ”μιλήστε εφόσον κακοποιείστε” από το ”φταίτε επειδή κακοποιείστε”. Η κυρία Αχτσιόγλου ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί ότι εγώ πιστεύω αυτά τα παλιακά ”αυτή φταίει, αυτή τα ζήτησε”. Μακριά από εμένα εμένα οποιοδήποτε τέτοιο λογύδριο. Παρακαλώ πολύ δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατ΄ αυτόν τον τρόπο».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως: «Εγώ αγωνιζόμουν για μια γυναίκα που δεν μίλησε για την κακοποίησή της και για λογαριασμό της έτρεχα 10 χρόνια στα δικαστήρια. Επομένως έχω αποδείξει αν σκέφτομαι έτσι». «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς. Δεν μπορώ είμαι σε έναν κομματικό χώρο που δεν θέλει να είμαι εκεί. Έχουν βρει καταλληλότερους από εμένα», επισήμανε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις