Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο Α.Μπέος Mετά από Mήνυση του Κ.Γαργάλα που ξυλοκοπήθηκε από μασκοφόρο δημοτικό σύμβουλο του δημάρχου! - Oδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και με προφορική εντολή αφέθηκε στην πορεία ελεύθερος


 Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης (9/4) μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας.

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και λίγες μέρες μετά την βιαιοπραγία που δέχθηκε ο Κώστας Γαργάλας απ΄τον Βασίλη Ζαχείλα, ο Αχιλλέας Μπέος είπε στον σύμβουλο της ΛΑΣ, «βάλε μυαλό εσύ».


Μετά τη μηνυτήρια αναφορά, που υποβλήθηκε χθες στις 10 περίπου το βράδυ στην Αστυνομία από τον σύμβουλο, με το σκεπτικό απειλής της ζωής του και της οικογένειάς του, ο δήμαρχος συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και με προφορική εντολή αφέθηκε στην πορεία ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν πέντε ημέρες, στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ) ένας μασκοφόρος εισέβαλε μαινόμενος και επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου, Κώστα Γαργάλα.

Ο μασκοφόρος πέταξε τον δημοτικό σύμβουλο στον τοίχο και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο.

Μετά την επίθεση επικράτησε πανδαιμόνιο με τους δημοτικούς συμβούλους, όπως αναφέρει το magnisianews, να κυνηγούν στις σκάλες τον μασκοφόρο για να τον πιάσουν.

Όταν τον έπιασαν στις σκάλες και του έβγαλαν τη μάσκα αποκαλύφθηκε πως ήταν δημοτικός σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου και συγκεκριμένα ο Βασίλης Ζαχείλας πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας (ΣΥΔΙΣΑ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις