Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Λονδίνο: Άλογα του Βασιλικού Ιππικού προκάλεσαν πανικό στο κέντρο της πόλης - O δρόμος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ έκλεισε μετά το περιστατικό που αναστάτωσε το κεντρικό Λονδίνο


 Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο του Λονδίνου όταν πέντε άλογα έτρεχαν αλαφιασμένα στους δρόμους της πόλης.

Τα άλογα, που ανήκουν στο Ιππικό του Βασιλικού Οίκου (Household Cavalry), έριξαν τους αναβάτες τους κατά τη διάρκεια της πρωινής τους άσκησης και έτρεχαν στο κέντρο του Λονδίνου.

Ένας στρατιώτης τραυματίστηκε όταν τα τρομαγμένα άλογα έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα έξω από το ξενοδοχείο Clermont στο Buckingham Palace Road στην Βικτώρια στο κέντρο του Λονδίνου. Οι Αρχές έσπευσαν σε βοήθεια για τον τραυματία στρατιώτη ενώ ο δρόμος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ έκλεισε μετά το σοκαριστικό περιστατικό.

Εντοπίστηκαν τα άλογα

Τα άλογα έφτασαν ανατολικά ως τον Άλντουιτς προτού ηρεμήσουν και εντοπιστούν από την αστυνομία στον αυτοκινητόδρομο κοντά στο Limehouse. Πλέον οι αξιωματικοί περιμένουν άλογα του στρατού για να πάρουν τα ζώα μακριά. Η Αστυνομία μετά το περιστατικό δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά άλογα που είναι ελεύθερα αυτή τη στιγμή στο κέντρο του Λονδίνου και εργάζονται με συναδέλφους, συμπεριλαμβανομένου του Στρατού, για να τα εντοπίσουν».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις