Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Τον Πούτιν τον Pώτησαν;; Αυτό θέλουν να κάνουν οι Βρετανοί μέχρι το 2030, vid - Ξέροντας ότι ο Πούτιν τους αφανίζει στο λεπτό ό,τι ώρα θέλει!

 


Το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου επέμεινε ότι οι υπερηχητικοί πύραυλοι ικανοί να φτάσουν ταχύτητες άνω των 5 Mach μπορούν να συναρμολογούνται εξ ολοκλήρου στο Ηνωμένο Βασίλειο έως το 2030 σε μία προσπάθεια να φτάσουν τη Ρωσία και την Κίνα, ανέφερε η εφημερίδα The Telegraph, επικαλούμενη πηγές.


«Τα σχέδια του Ηνωμένου Βασιλείου να αναπτύξει έναν υπερηχητικό πύραυλο βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και δεν είναι σαφές εάν θα εκτοξευθεί από ξηρά, θάλασσα ή αέρα».

Είναι φανερό πως στον απόηχο των προειδοποιήσεων της Μόσχας για τις τρομακτικές δυνατότητες των ρωσικών πυραύλων (βλ. Poseidon), όπου η Βρετανία θα μπορούσε να αφανιστεί ακόμα και από ραδιενεργό τσουνάμι, το Λονδίνο αναζητά απεγνωσμένα μία…απάντηση.


«Έργα αιχμής όπως αυτό είναι δυνατά μόνο λόγω της τεράστιας νέας επένδυσης που έκανε η κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα στην αμυντική καινοτομία. Με τους Εργατικούς να αρνούνται να ταιριάξουν με την επένδυσή μας, η συνέχιση αυτού του έργου θα ήταν αδύνατη υπό τον Keir Starmer – ο στρατός θα αναγκαζόταν να κόψει το υπερηχητικό πρόγραμμα, σε μια κίνηση που θα έκανε τα όνειρα του Πούτιν πραγματικότητα», υποστήριξε διπλωματική πηγή σύμφωνα με την Telegraph.

Όσο για το τι μπορούν να πάθουν οι Βρετανοί, οι Ρώσοι έχουν προειδοποιήσει:

απεμπε-EPA – Kremlin.ru photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις