Σάββατο 20 Απριλίου 2024

«Συναγερμός» στην Γεωργία: Έδιωξαν Pώσο δημοσιογράφο! H Δύση βάζει «φωτιά», συγκλονιστικό BΙΝΤΕΟ - Δείτε τι συμβαίνει...

 


Ο ανταποκριτής του RT Donald Courter απελάθηκε από τη Γεωργία αφού κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Τιφλίδας για ώρες. Κρατήθηκε κατά την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Γεωργίας για να τον αποτρέψει από το να καλύψει τις βίαιες διαδηλώσεις για τον προτεινόμενο νόμο για την «ξένη επιρροή».

Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στην Γεωργία σκέφτονται να προωθήσουν έναν νόμο περί «ξένων πρακτόρων» ο οποίος έχει επικριθεί από τις διεθνιστικές χώρες της Δύσης!

Οι εντάσεις στην χώρα αυξάνονται, καθώς οι διεθνιστές παλεύουν να κρατήσουν την Γεωργία σε αντιρωσική τροχιά, κάτι που εγκυμονεί κινδύνους για το μέλλον της χώρας!

Το κόμμα «Γεωργιανό Όνειρο» είχε ανακοινώσει νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι θα επαναφέρει την νομοθεσία που απαιτεί από οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό (βλ. Αμερική) να καταγράφονται ως ξένοι πράκτορες ή να τους επιβάλλονται πρόστιμα!

Αρκετές εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου, με πολλούς να μιλούν για ενορχηστρωμένη ενέργεια από την Δύση!

Το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς απελάθηκε ο ανταποκριτής του RT, Donald Courter, αφού κρατήθηκε για ώρες στο αεροδρόμιο της Τυφλίδας. Κρατήθηκε κατά την άφιξή του στην γεωργιανή πρωτεύουσα για να τον εμποδίσουν να καλύψει τις βίαιες διαδηλώσεις για το επονομαζόμενο ”Νομοσχέδιο για την ξένη επιρροή”.

Οι διαδηλωτές ύψωσαν σημαίες της Γεωργίας και της Ε.Ε. ενώ καταδίκασαν τον επονομαζόμενο ”νόμο για τους ξένους πράκτορες” που αποσκοπεί στο να δώσει περισσότερη διαφάνεια σχετικά με την χρηματοδότηση ΜΚΟ και ΜΜΕ από το εξωτερικό.

Δείτε τι συνέβη με τον Ρώσο ανταποκριτή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις