Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτικό έγγραφο με την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιβεβαιώνει ότι ανέκτησε UFO που συνετρίβη

 


Αποκαλύψεις για το UFO από τον Κρις Μέλον, ο οποίος υπηρέτησε στις κυβερνήσεις Κλίντον και Τζορτζ Μπους

Έγγραφο που διέρρευσε δείχνει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιβεβαιώνει ότι ανέκτησε UFO που συνετρίβη.

Ένας πρώην εσωτερικός συνεργάτης του Λευκού Οίκου έδωσε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο-«βόμβα» που ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει στην κατοχή της ένα UFO που έχει συντριβεί.

Ο Κρις Μέλον, ο οποίος υπηρέτησε στις κυβερνήσεις Κλίντον και Τζορτζ Μπους, δημοσίευσε ένα επεξεργασμένο αντίγραφο των συζητήσεων με έναν «ανώτερο αξιωματούχο της αμερικανικής κυβέρνησης», ο οποίος λέει ότι κατέπεσε στην Αριζόνα. Ο αξιωματούχος, το όνομα του οποίου ο Μέλον δεν έχει δημοσιοποιήσει, λέει: «Έχουμε να κάνουμε με το ανακτημένο UAP που προσγειώθηκε στο Κίνγκμαν της ΑΖ τη δεκαετία του 1950».

Στο έγγραφο, που χρονολογείται γύρω στο 2020, προειδοποιούν επίσης ότι οι άνθρωποι «θα έμεναν με το στόμα ανοιχτό αν μάθαιναν αυτά που ξέρουμε τώρα».

Τι έγινε το 1953

Στην υπόθεση του Κίνγκμαν από τον Μάιο του 1953, μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν έναν στόλο από αντικείμενα που έμοιαζαν με δίσκους στον ουρανό. Τρία ισχυρίστηκαν ότι συνετρίβησαν, με το ένα να φαίνεται να μην έχει υποστεί ζημιές.

Ο αμερικανικός στρατός λέγεται ότι δοκίμαζε ένα ισχυρό νέο σύστημα ραντάρ κοντά στην πόλη της ερήμου την εποχή του περιστατικού.

Η υπόθεση έχει απόηχο του πιο διάσημου περιστατικού του Roswell από το 1947, όπου ο στρατός των ΗΠΑ αρχικά δήλωσε ότι είχε ανακτήσει έναν ιπτάμενο δίσκο που είχε συντριβεί πριν ανακρούσει πρύμναν και ισχυριστεί ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι.

Το έγγραφο Kingman εγκρίθηκε για δημοσίευση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, επειδή δεν περιέχει διαβαθμισμένο υλικό. Ο Μέλον είπε: «Ο σκοπός μου με τη δημοσίευση αυτού του εγγράφου, στον απόηχο των γενικών διαψεύσεων της κυβέρνησης σχετικά με την κατοχή εξωγήινης τεχνολογίας, είναι απλώς να βοηθήσω τους άλλους να καταλάβουν γιατί εγώ και κάποιοι άλλοι θεωρούμε αυτούς τους ισχυρισμούς άξιους διερεύνησης».

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις