Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Άγιοι Ανάργυροι: Πέρασαν 3 περιπολικά από το σημείο της γυναικοκτονίας – Εξοργιστικό Ντοκουμέντο Ξεσπά ο πατέρας της άτυχης 28χρονης


 Νέες αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία της Κυριακής μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως προκύπτει από βίντεο- ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, από το σημείο της δολοφονίας πέρασαν 3 περιπολικά, ενώ ο τηλεφωνητής είχε επιπλήξει την αδικοχαμένη Κυριακή για το αίτημά της για περιπολικό.

Το χρονικό

Στο νέο υλικό, που φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, φαίνεται ο κόσμος να βγαίνει έξω από τις φωνές της Κυριακής: Η 28χρονη βρίσκεται ήδη στο έδαφος και παλεύει… το περιπολικό της επόπτριας βρίσκεται απέξω από το τμήμα παρκαρισμένο, και ακριβώς εκείνη την ώρα [10 και 26 το βράδυ] περνά από το σημείο αστυνομικό όχημα, 3 λεπτά μετά, στις 10 και 29, περνά και τρίτο περιπολικό, το οποίο σταθμεύει.

Στις 10 και 30 φτάνει μια μηχανή με δυο αστυνομικούς και ένα λεπτό αργότερα δυο μηχανές και 4ο περιπολικό στο σημείο. Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στις 10και 38, η είσοδος του τοπικού τμήματος είχε κατακλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

«… Υπήρχε πλήρης διαθεσιμότητα περιπολικών πλην όμως δεν διατέθηκαν», δηλώνει η Έλενα Τζούλη, δικηγόρος της μητέρας της Κυριακής Γρίβα.

Το ξέσπασμα του πατέρα
«Δολοφονούσαν το παιδί μου αβοήθητο και από πίσω βλέπεις να κάνουν «παρέλαση» τα περιπολικά. Αφού ήταν τόσο κοντά και διαθέσιμα, γιατί δεν έστειλαν ένα περιπολικό σε εκείνη; Αν υπήρχε τόση αστυνομική δύναμη , όση μαζεύτηκε μετά το φόνο , θα είχε σωθεί το παιδί μου», ανέφερε ο πατέρας της άτυχης Κυριακής, σχολιάζοντας το βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις