Κυριακή 5 Μαΐου 2024

«Μου αρέσει ο σύζυγος της κόρης μου» – Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η εξομολόγηση 46χρονης για τον 26χρονο γαμπρό της

 


«Βροχή» από αρνητικά σχόλια δέχεται μία γυναίκα στο διαδίκτυο, επειδή παραδέχτηκε ότι νιώθει έλξη για τον σύζυγο της κόρης και ομολογεί ότι, αν ήταν ελεύθερη, θα τον ήθελε για σύντροφο. Η 46χρονη λέει ότι, παρότι είναι παντρεμένη, δεν μπορεί να σταματήσει να φαντασιώνεται τον 26χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια «έχει όλες τις προϋποθέσεις».

Γνωρίζοντας ότι είναι λάθος, σημειώνει ότι ποτέ δεν θα παρασυρόταν απ’ την παρόρμησή της, αλλά πρέπει να πει σε κάποιον το μυστικό της και έτσι επέλεξε να το πει σε αγνώστους στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο Reddit: «Είμαι σ’ έναν ευτυχισμένο γάμο και αγαπάω την κόρη μου. Όμως, και τι δεν θα ‘δινα να κάτσω στα πόδια του γαμπρού μου. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις, τόσο σωματικά όσο και σε χαρακτήρα».

“Είναι γεροδεμένος και έχει χιούμορ… Σκέτος πειρασμός”

«Είναι γεροδεμένος και με χιούμορ. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να μου αρέσει αυτός ο τύπος αλλά, αν ήμουν ελεύθερη σίγουρα θα ήθελα να είμαι μαζί του». Επιπλέον, σημειώνει: «Ζητώ συγγνώμη αλλά κάπου έπρεπε να το πω. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που θα πλήγωνε την κόρη και τον άνδρα μου, αλλά είναι σκέτος πειρασμός και δεν είναι τόσο εύκολο».

Ενώ οι περισσότερο εξέφρασαν την ανησυχία τους για όσα διάβασαν, άλλοι την παρότρυναν να προσπαθήσει να βελτιώσει τη σχέση της με τον σύζυγό της. Σχολιάζοντας την ανάρτησή της, ένας αναγνώστης έγραψε: «Κάτι τέτοια είναι επικίνδυνα, ειδικά από τη στιγμή που λες, εντάξει δεν πειράζει αφού δεν πρόκειται να κάνω ποτέ τίποτε». Ένας άλλος συμπλήρωσε: «Μίλησε στον άνδρα σου και προσπάθησε να το λύσεις».

Ενώ ένας τρίτος παρατήρησε: «Εγώ παραιτήθηκα από μία δουλειά για ν’ αποφύγω μία τέτοια κατάσταση. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι αντίστοιχο αλλά, αν έχεις καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου, μπορεί να χρειαστεί να του μιλήσεις και να βελτιώσετε τη σχέση σας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις