Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Ίλιον: Με μαφιόζικο τρόπο η αρπαγή των 4 παιδιών από τη μητέρα τους – «Έχω συνεργάτες θα σας πυροβολήσουν»


 Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της αρπαγής των 4 παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον το μεσημέρι της Τρίτης (14.05.2024).

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, η αρπαγή των τεσσάρων ανήλικων έγινε με μαφιόζικο τρόπο από τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με όσα επισήμανε της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών για να προστατευτούν διότι κινδύνευαν.

«Με εισαγγελική εντολή είχαν πάρει τα παιδιά από τη μητέρα και μάλιστα μας είχαν ειδοποιήσει και τα πήγαμε σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον γιατί κινδύνευαν.

Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει, άνοιξε με ένα αιχμηρό αντικείμενο το φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν. Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφορία. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γιαννόπουλος.

«Τα παιδιά ζούσαν στην καταστροφή»

Μιλώντας και στο newsit.gr ο Κώστας Γιαννόπουλος πρόσθεσε… «Στις 31/5 μας ζητήθηκε από την εισαγγελέα να μεταφέρουμε τέσσερα παιδιά γιατί κινδύνευαν και πήγαν στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια πήγαν σε ένα χώρο παιδικής προστασίας. Πολλοί λένε γιατί δεν υπάρχει φύλαξη αλλά δεν μπορείς έναν χώρο παιδικής προστασίας να το κάνεις φρούριο. Και στο “Χαμόγελο του Παιδιού” θα μπορούσε να συμβεί και σε οποιονδήποτε τέτοιο χώρο. Αν μπαίνει κάποιος αποφασισμένος να κάνει κάτι, θα το κάνει. Οι άνθρωποι που είναι εκεί, ακόμα και φύλακας να είναι δεν μπορούν να επιτεθούν. Ούτε μπορείς να έχεις φύλακες δίπλα στα παιδιά και να ζουν δίπλα σε περίεργο περιβάλλον. Τώρα έχουν αναλάβει οι αρχές και εμείς ενεργοποιούμε τον κόσμο για να βρεθούν τα παιδιά για να σωθούν από την καταστροφή, γιατί ζούσαν στην καταστροφή».

Αργά το βράδυ της Τρίτης ενεργοποιήθηκε Amber Alert μετά από εισαγγελική εντολή. Η κινητοποίηση των αρχών είναι μεγάλη για τον εντοπισμό των τεσσάρων παιδιών και μάλιστα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους. Οι έρευνες γίνονται στο Ίλιον, αλλά και στις γειτονικές περιοχές.

Πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.

Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.

Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.

Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις