Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Aπειλεί να χωρίσει την σύντροφό του αν δεν μπορέσουν να κάνουν παιδιά – «Λέει ότι θα παντρευτεί μία Nεότερη γυναίκα που θα τον κάνει πατέρα»


 Σχετικά πρόσφατα, η 33χρονη γυναίκα της ιστορίας αρραβωνιάστηκε με τον συνομήλικό της. Όπως παραδέχεται, στη διάρκεια του αρραβώνα τους αντιμετώπισαν διάφορα σκαμπανεβάσματα με το μεγαλύτερο να είναι οι προσδοκίες τους από τη ζωή.

Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα επιτυχημένοι στη δουλειά τους και θέλουν να γίνουν γονείς όταν έρθει η ώρα. Έχουν συμφωνήσει να κάνουν το πολύ δύο παιδιά και επιθυμούν να ξεκινήσουν την οικογένειά τους σύντομα κάποια στιγμή.

Οι συζητήσεις για την απόκτηση παιδιών και η προειδοποίηση

«Ήταν αρκετές οι συζητήσεις με τον αρραβωνιαστικό μου, όπου μου είπε ότι, αν προσπαθήσουμε να κάνουμε παιδιά και δεν τα καταφέρουμε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα  (1-2 χρόνια), θα με χωρίσει και θα βρει μία νεότερη, που θα καταφέρει να του ικανοποιήσει το όνειρο να γίνει πατέρας», αναφέρει η γυναίκα.

«Όπως είναι φυσικό, αυτό με αρρωσταίνει. Καταλαβαίνω τη σημασία που έχει για εκείνον η πατρότητα και θα έκανα το παν ώστε να σιγουρέψω ότι έχουμε τις περισσότερες δυνατότητες που θα μπορούσαμε».

«Αν παρά τις προσπάθειές μας, η φύση δεν μας βοηθήσει, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα με πετάξει στον δρόμο. Αισθάνομαι ότι θα παντρευτώ κάποιον που με εκτιμά μόνο και μόνο για την μήτρα μου και την ανατομία μου».

Η γυναίκα αισθάνεται πληγωμένη γιατί δεν θα έκανε το ίδιο

Αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα και ανακάλυπτε ότι εκείνος δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, δεν θα τον εγκατέλειπε, όπως λέει.

Είναι πιστή στη υπόσχεση «μαζί στα καλά και στα κακά» και θέλει να είναι μαζί του, ανεξάρτητα από το αν μπορεί ή όχι να κάνει παιδιά.

Έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο

Όσο και αν την πονούσε που δεν θα μπορούσε να γίνει μητέρα, δεν θα έβγαζε έτσι ξαφνικά τον αρραβωνιαστικό της από τη ζωή της. Θεωρεί λοιπόν ότι η στάση του αρραβωνιαστικού του σχετικά με τα παιδιά είναι μία τεράστια προειδοποίηση. Είναι πληγωμένη και μπερδεμένη, αφού εκείνη αγαπά μόνον εκείνον και θέλει να είναι μαζί του.

«Δεν μπορώ να παραβλέψω αυτή την επώδυνη αντίληψη που έχει. Νιώθω ότι έχουμε διαφορετικούς σκοπούς στη ζωή. Δεν είναι ότι ο ένας θέλει να κάνει παιδιά και ο άλλος όχι. Θέλουμε τα ίδια πράγματα αλλά αν προσπαθήσουμε και δεν τα καταφέρουμε, εγώ θα είμαι χαρούμενη που είμαι μαζί του».

«Βάζει την επιθυμία του να γίνει πατέρας πάνω από τη σχέση μας. Ο γάμος μας είναι σε έξι μήνες και, δεν θέλω να μπω σε μία κατάσταση την οποία θα μετανιώσω αργότερα».

Τι συμβουλή θα της δίνατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις