Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Αγωγές δισεκατομμυρίων κατά των εταιρειών ανάπτυξης και κατασκευής των εμβολίων: Μετά την AstraZeneca ακολουθούν Pfizer, Moderna και Johnson - Πόσοι θάνατοι από τα εμβόλια καταγράφηκαν επίσημα στην ευρωπαϊκή υπηρεσία EudraVigilance

 


Μετά την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca φαίνεται πως έρχεται η σειρά των σκευασμάτων της Pfizer, της Moderna και της Johnson, να στοχοποιηθούν και να τεθούν υπό λεπτομερή διερεύνηση καθώς έχουν ξεκινήσει σε όλο τον κόσμο αγωγές δισεκατομμυρίων κατά των συγκεκριμένων εταιρειών.

Και αυτό γιατί υπάρχουν εκατομμύρια θάνατοι και επιπλοκές που οφείλονται στα εμβόλια αυτά που υποτίθεται θα προστάτευαν από το Covid-19 και είναι πολύ πιθανόν να προκάλεσαν περισσότερα θύματα από όσα ο κορωνοϊός.

Η απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca δεν έκλεισε το ζήτημα, αντιθέτως τον τροφοδοτεί ακόμα περαιτέρω.

Πλέον εκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στις κυβερνήσεις τους για το γεγονός ότι τους ανάγκασαν να εμβολιαστούν με πειραματικά επί της ουσίας σκευάσματα.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν επίσημες καταγραφές των θανάτων και των παρενεργειών των εμβολίων.


Βέβαια, σύμφωνα με μελέτη του Χάρβαρντ οι καταγραφές ήτανε μόλις το… 1% των πραγματικών περιστατικών.


Όπως και να έχει όμως, επειδή αυτές είναι επίσημες καταγραφές μπορούν να σταθούν σε δικαστήριο.


Στην Ευρώπη υπάρχει η υπηρεσία EudraVigilance η οποία μέχρι τις 10 Απριλίου του 2023, όταν και έληξε η περίοδος της πανδημίας, είχε καταγράψει συνολικά 50.648 θανάτους, οφειλόμενους στα εμβόλια και οι οποίοι είχαν προκληθεί, από καρδιακές ανακοπές, από νευρολογικές διαταραχές, εγκεφαλικά και διάφορες άλλες αιτίες.


Στις ΗΠΑ υπήρχε η υπηρεσία VAERS η οποία και αυτή είχε καταγράψει αρκετές δεκάδες χιλιάδες θανάτους.


Στις καταγραφές των δύο υπηρεσιών φυσικά υπήρχαν και εκατοντάδες χιλιάδες σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων.


Ωστόσο υπάρχουν και οι «ανεπίσημες» εκτιμήσεις γιατρών όπως ο διάσημος καρδιολόγος Dr Peter McCullough, o οποίος πρόσφατα αποκάλυψε τον αριθμό των νεκρών λόγω των αναγκαστικών εμβολιασμών κατά του Covid-19.


Οι νεκροί σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ξεπερνούν τα 17 εκατομμύρια παγκοσμίως όταν οι αποδιδόμενοι θάνατοι στον κορωνοϊό είναι 6,962,438!

Όπως και να έχει όλα αυτά σημαίνουν ένα μόνο πράγμα: Πολλές αγωγές για πολλά δισεκατομμύρια δολάρια.

Το ζήτημα που προέκυψε με τα εμβόλια αυτά είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς η έρευνα που έγινε για την ανάπτυξη για την δημιουργία τους δεν ξεπέρασε τους έξι μήνες.

Ακόμα και παιδιά του δημοτικού καταλαβαίνω πως για να παραχθεί ένα εμβόλιο πρέπει να περάσει μία περίοδος πέντε ετών!

Ιδιαίτερο θέμα υπάρχει και θα αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο στο προσεχές χρονικό διάστημα με τα εμβόλια mRNA, καθώς πριν τα κατασκευάζουν οι φαρμακευτικές είχαν προειδοποιηθεί ότι θα προκαλούσαν αυτοάνοσα νοσήματα.

Και αυτό γιατί εισχωρούν μέσα στον ανθρώπινο γενετικό κώδικα και ότι μπαίνει εκεί μέσα χωρίς να είναι η «θέση» του να μπει, προκαλεί «αλλεργίες».

Φυσικά δεν τίθεται μόνο θέμα για τα εμβόλια αλλά και για άλλα φάρμακα των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών όπως πρόσφατα έδειξε και η έναρξη της δίκης στις ΗΠΑ, κατά των εταιρειών GSK και Boehringer Ingelheim  που κατασκευάζουν το δημοφιλές παυσίπονο στομάχου Zantac μετά την αγωγή που κατέθεσαν πολλοί πολίτες θεωρώντας ότι ήταν υπεύθυνο για τον καρκίνο από τον οποίο προσβλήθηκαν.

Οι δικηγόροι της Valadez κατηγόρησαν τις φαρμακευτικές εταιρείες GSK και Boehringer Ingelheim σε δικαστήριο του Σικάγο, υποστηρίζοντας ότι γνώριζαν τους κινδύνους του Zantac για καρκίνο αλλά δεν προειδοποίησαν το κοινό.

Η GSK ανέπτυξε το δραστικό συστατικό του Zantac και αργότερα πούλησε το σήμα σε άλλες εταιρείες, ενώ η Boehringer Ingelheim διακινούσε το φάρμακο από το 2006 έως το 2017.

Ο Mikal Watts, δικηγόρος της Valadez, υποστήριξε ότι οι εταιρείες ήξεραν ότι η ρανιτιδίνη, δραστικό συστατικό του Zantac, μπορούσε να μετατραπεί σε NDMA, μια καρκινογόνο ουσία, υπό ορισμένες συνθήκες. Παρ’ όλα αυτά, δεν εξασφάλισαν την κατάλληλη διαχείριση του φαρμάκου.

Το Zantac αποσύρθηκε από την αγορά το 2019, μετά την ανακοίνωση ανεξάρτητου εργαστηρίου που εντόπισε NDMA στο φάρμακο.

Όλα αυτά δείχνουν έναν πλανήτη στον οποίο δρουν ελεύθερα και ασύδοτα μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν προϋπολογισμούς… αυτοκρατοριών και στρατιές ακριβοπληρωμένων δικηγόρων που τους προστατεύουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις