Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Bίντεο – σοκ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να κάνει διάδρομο επειδή είναι «χοντρός» – Πέθανε λίγες ημέρες μετά λόγω χρόνιας κακοποίησης


 Βίντεο που δείχνει τον πατέρα από το Νιου Τζέρσεϊ να αναγκάζει τον εξάχρονο γιο του να τρέξει σε διάδρομο επειδή είναι «πολύ χοντρός» λίγες μέρες πριν από τον θάνατο του αγοριού από «χρόνια» κακοποίηση, προκαλεί σοκ.

Ο Κρίστοφερ Γκρέγκορ, 31 ετών, εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για φόνο, αφού ο γιος του, Κόρεϊ Μιτσίολο, πέθανε το 2021 από «τραύμα αμβλείας βίας» έπειτα από χρόνια φερόμενης κακοποίησης . Εάν καταδικαστεί – ο Γκρέγκορ αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη.

Πλάνα παρακολούθησης από το γυμναστήριο Atlantic Heights Clubhouse παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης.

Η ταχύτητα του διαδρόμου ήταν πολύ γρήγορη για τα πόδια του μικρού αγοριού, και επανειλημμένα έπεσε και τον είδαν να σέρνεται ξανά για να προσπαθήσει ξανά.

Μέρες μετά την επίσκεψη στο γυμναστήριο, η μητέρα του αγοριού, Breanna Micciolo, η οποία είχε κοινή επιμέλεια του Corey με τον Gregor, είδε τα τραύματα του γιου της και τα ανέφερε σε έναν υπάλληλο του Τμήματος Προστασίας και Μόνιμης Παιδικής Προστασίας του New Jersey.

Πήγε τον Corey σε έναν γιατρό στις 2 Απριλίου, όπου είπε ότι ο πατέρας του τον ανάγκασε να τρέξει στον διάδρομο «επειδή ήταν πολύ χοντρός»,  ανέφερε η US Sun. Πέθανε την επόμενη μέρα.

Την επόμενη μέρα, το αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο γιατί ξύπνησε παραπατώντας, μπερδεύοντας τα λόγια του και ένιωσε ναυτία και δύσπνοια.  Αυτό ώθησε τους γιατρούς να πραγματοποιήσουν μια αξονική τομογραφία – κατά την οποία ο Corey υπέστη κρίση. Το αγοράκι παρά τις προσπάθειες των γιατρών πέθανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις