Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Ν.Τραμπ: «Η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι Γκεστάπο και εργαλειοποιεί την Δικαιοσύνη» - Συνέκρινε την αμερικανική κυβέρνηση με την υπηρεσία ασφαλείας του ναζιστικού καθεστώτος κατά τον Β'ΠΠ


 Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε την κυβέρνηση Μπάιντεν ότι εργαλειοποιεί την δικαιοσύνη και την συνέκρινε με την Γκεστάπο, την υπηρεσία ασφαλείας του ναζιστικού καθεστώτος στη Γερμανία κατά την διάρκεια του Β’ ΠΠ!

Την δήλωση αυτή καταδίκασε ο Λευκός Οίκος.

Απευθυνόμενος σε πλήθος στελεχών και χορηγών του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, ο υποψήφιος της παράταξης για την προεδρία κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς πως έχουν δημιουργήσει «κυβέρνηση Γκεστάπο», καταφερόμενος επίσης εναντίον των εισαγγελικών λειτουργών οι οποίοι χειρίζονται ποινικές διώξεις σε βάρος του.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά τη διάρκεια ομιλίας του 90 λεπτών στην ιδιοκτησία του στο Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν αρνείται τις κατηγορίες περί χειραγώγησης της δικαιοσύνης αλλά η αλήθεια είναι πως ο Ν.Τραμπ, έχει βρεθεί κατηγορούμενος σε Πολιτείες οι οποίες ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς.

Άλλωστε η επιμονή των αρχών της Νέας Υόρκης να πραγματοποιηθεί η δική του Ν.Τραμπ, πριν την διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών από μόνη της δημιουργεί σοβαρές υποψίες ότι παρασκηνιακά συμβαίνει κάτι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις