Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Ιάπωνας καθηγητής Ιατρικής στέλνει μήνυμα σε όλο τον κόσμο: «Προσοχή, Eτοιμάζουν νέα επικίνδυνα εμβόλια εντός του έτους MHN TA KANETE»!


 Ο διαπρεπής καθηγητής Masayasu Inoue από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οσάκα της πόλης στην Ιαπωνία εξέδωσε μια προειδοποίηση πρόσφατα λέγοντας ότι η ιαπωνική κυβέρνηση έγινε η πρώτη στον κόσμο που ενέκρινε το εμβόλιο «Replicon».

Προειδοποιεί ότι «υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αυτά τα εμβόλια να εξάγονται κατασκευασμένα από την Ιαπωνία με το πρόσχημα της εμπιστοσύνης στην προηγμένη της τεχνολογία της. Εάν η Ιαπωνία το κάνει, θα αφήσει πίσω της ανεπανόρθωτη ζημιά στις μελλοντικές γενιές. Ως εκ τούτου, οι ενέργειες της ιαπωνικής κυβέρνησης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ με τις διεθνείς συνεργασίες».

Το νέο εμβόλιο που ενέκρινε η Ιαπωνική κυβέρνηση είναι παρόμοιο με το εμβόλιο mRNA κατά τη διάρκεια της ψευτοπανδημίας COVID-19, καθώς και τα δύο είναι βασισμένα στην γονιδιακή θεραπεία, και παρά τη βλάβη που προκλήθηκε από το πρώτο εμβόλιο mRNA, δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ασφάλειας.

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε πως ο καθηγητής, ο οποίος ειδικεύεται στη μοριακή παθολογία, μιλάει για το πως ο ΟΗΕ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, διαχειρίστηκε την «πανδημία» COVID, για να προωθήσει τα γενετικά τροποποιημένα εμβόλια COVID σε όλους τους λαούς παγκοσμίως.

Μιλάει επίσης για το αμερικανικό σχέδιο «Warp Speed» υπό τον τότε Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο προώθησε στην αγορά τις τοξικές ενέσεις mRNA χωρίς τις απαραίτητες εξετάσεις για την ασφάλεια τους.

Το ψεύτικο πρόσχημα του Warp Speed ​​ήταν “εξοικονόμηση χρόνου”, λέει ο καθηγητής και στη συνέχεια συνδέει με αυτό την βιασύνη της ιαπωνικής κυβέρνησης να κυκλοφορήσει στην αγορά τη νέα ένεση που θα είναι παρόμοια και πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία.

«Τα εμβόλια Replicon δεν έχουν την ικανότητα να σταματήσουν την παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας και υπάρχουν ανησυχίες ότι επιβλαβή συστατικά μπορεί να μεταδοθούν από το εμβολιασμένο άτομο σε άλλους. Επομένως, είναι λάθος να λέμε, «Δεν εμβολιάζομαι, άρα δεν πειράζει » . Εάν δεν αποτρέψουμε αυτό να συμβεί στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο, υπάρχει πιθανότητα να γίνει μη αναστρέψιμο» .

Δεν είναι συχνό φαινόμενο ένας τόσο εξέχων επιστήμονας να δημοσιοποιεί προειδοποίηση προς όλο τον κόσμο παγκοσμίως. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με το βίντεο διάρκειας 8 λεπτών σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν και το βίντεο είναι μεταφρασμένο στα Αγγλικά, μπορείτε να κάνετε αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις