Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ν.Τραμπ: «Το FBI είχε εξουσιοδοτηθεί από τον Τζο Μπάιντεν να με πυροβολήσει κατά την εισβολή στο σπίτι μου στην Φλόριντα»! - Τι καταγγέλλει ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος με ανάρτησή του στο Truth Social


 Θεόφραστος Ανδρεόπουλος 

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όποιος είπε ότι το FBI κατά την

διάρκεια της επιδρομής του, στο σπίτι του στο Mαρ α Λάγκο, για την υπόθεση κατοχής κρατικών εγγράφων, η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας «είχε εξουσιοδοτηθεί από τον Τζο Μπάιντεν, να κάνει χρήση θανατηφόρας δύναμης» (lethal force)!

Δηλαδή είχε δοθεί η άδεια στους ομοσπονδιακούς πράκτορες να… πυροβολήσουν τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο εάν παραδείγματος χάριν, δεν τους άνοιγε την πόρτα ή αντιστεκόταν στις έρευνες με εντολή του νυν Αμερικανού προέδρου!

Την καταγγελία αυτή ο Ν.Τραμπ την έκανε στο δικό social media, το περιβόητο Τruth Social και την ανάρτησή του αναδημοσίευσε η Ρεπουμπλικανή βουλευτής Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, η οποία μάλιστα θέτει το ερώτημα για το τι θα κάνει τώρα για αυτό το ζήτημα το κόμμα της.

Κατηγορεί μάλιστα τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Mάικ Τζόνσον ότι παραμένει αδρανής.

Πάντως, κάποιοι στο Χ απαντώντας στην βουλευτή ισχυρίζονται πως το FBI ποτέ δεν θα πυροβολούσε το Ν.Τραμπ, απλά πρόκειται για… τυπική διαδικασία εφαρμογής του πρωτοκόλλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις