Κυριακή 19 Μαΐου 2024

H γυναίκα του είπε ψέματα για τον μισθό της και είναι έξαλλος – «Bγάζει πολλά περισσότερα και δίνει κρυφά τα μισά της χρήματα σε ιερέα»


 Ο άνδρας της ιστορίας είναι έξαλλος και αποκάλυψε τα ψέματα που του έλεγε η γυναίκα του, σχετικά με το εισόδημά της. Όπως διαπίστωσε, δεν έβγαζε απλώς τα διπλάσια απ’ όσα έλεγε, αλλά δώριζε μεγάλα ποσά εν αγνοία του.

“Πρόσφατα ανακάλυψα το ψέμα της”

Ο άνδρας, με ανάρτησή του στο Reddit, εξήγησε πως το ψέμα της γυναίκας του, είχε βαθύ αντίκτυπο στον γάμο του, με το post του να συγκεντρώνει πάρα πολλά σχόλια.  Η γυναίκα του γράφει σενάρια για σειρές φαντασίας σε εφαρμογές. «Πίστευα ότι έβγαζε περίπου 8.000 δολάρια τον μήνα. Έχουμε χτίσει ένα σπίτι μαζί. Έχουμε συμβάλλει και οι δύο, όμως τα περισσότερα προήλθαν από τη γυναίκα μου. Πρόσφατα, ανακάλυψα ότι έλεγε ψέματα σχετικά με το εισόδημά της», ανέφερε ο άνδρας.

Στην πραγματικότητα, όπως είπε, βγάζει σχεδόν 15.000 και καμία φορά, 20.000 δολάρια (ανάλογα με το τι έχει γράψει, πόσοι άνθρωποι θα διαβάσουν όσα γράφει τον μήνα και τα χρήματα από διαγωνισμούς συγγραφής όπου συμμετέχει).

Η γυναίκα του, ένα βαθιά θρησκευόμενο άτομο, δώριζε σχεδόν το μισό του εισοδήματός της στην εκκλησία. «Δωρίζει το μισό της εισόδημα στον πάστορα επειδή έχει κάνει συμφωνία με τον Θεό, να του δίνει διαρκώς τα μισά της χρήματα, ως δεκάτη».

“Νομίζω ότι ο ιερέας κρατά τα χρήματα για τον εαυτό του”

Ο σύζυγος, εξηγεί ότι, παρά την αφοσίωση της γυναίκας στην εκκλησία, αισθάνεται ότι το ψέμα της είναι αμαρτία. «Θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε τα χρήματα αυτά για τόσα άλλα πράγματα: εξοικονόμηση, επενδύσεις, ακόμη και αποταμιεύσεις για τα παιδιά μας, ηλικίας οκτώ και έξι ετών», εξηγεί ο άνδρας. «Της ζήτησα να σταματήσει ή έστω να μειώσει το ποσό που δωρίζει, όμως εκείνη αρνήθηκε. Θύμωσα και την είπα ανόητη και της είπα επίσης ότι μάλλον ο ιερέας κρατά τα χρήματα για τον εαυτό του».

«Μαλώσαμε έντονα, με έβρισε, λέγοντας ότι προσπαθώ να την ελέγξω, μου είπε ότι τα χρήματα δεν είναι δικά μου και έτσι, δεν έχω το δικαίωμα να της πω τι θα τα κάνει» πρόσθεσε ο άνδρας.

Μετά τον καβγά, ο άνδρας πήγε μία βόλτα να ηρεμήσει. «Κοιμήθηκα αλλού και δεν έχω επιστρέψει ακόμα, και μέχρι τώρα δεν έχω ξεθυμώσει. Ακόμη ένας λόγος που εξαγριώνομαι είναι ότι η γυναίκα μου γράφει όλη την ημέρα για να βγάζει αυτά τα χρήματα»

«Με το γράψιμο και τις δουλειές του σπιτιού, σχεδόν δεν κοιμάται, καθώς πρέπει να δημοσιεύει τα κεφάλαια κάθε μέρα προκειμένου να μην χάσει τα μηνιαία μπόνους. Άρα το να δίνει τα μισά χρήματα που βγάζει με τόσο κόπο, είναι εξοργιστικό», αναφέρει ο άνδρας.

Η αντίδραση χρηστών του διαδικτύου

Χρήστες του διαδικτύου πιο ενημερωμένοι σχετικά με τις εκκλησιαστικές δωρεές, συμφωνούν ότι το ποσό είναι υπερβολικό.  Συνήθως, το ποσό ανέρχεται στο 10%. «Είμαι περίεργος να μάθω λεπτομέρειες της συμφωνίας που έχει υπογράψει η γυναίκα σου», παρατήρησε ένας. «Όσα έχουν συμβεί με τις υποθέσεις της εκκλησίας, με κάνουν να είμαι καχύποπτος με τις εκκλησιαστικές οργανώσεις».

«Είμαι πολύ περίεργος να μάθω  λεπτομέρειες για την αίρεση….πενήντα τοις εκατό, είναι παράλογο ποσό», πρόσθεσε κάποιος.

«Η δωρεά είναι 10%, όχι 50%. Η γυναίκα σου είναι σε αίρεση και προφανώς μπλεγμένη σε μη διαφανείς υποθέσεις», σχολίασε άλλος.

Από την άλλη, ορισμένοι χρήστες, θεώρησαν ότι η χρηματοδότηση της εκκλησίας από τη γυναίκα είναι το λιγότερο σοκαριστικό της ιστορίας.

«Θα ήθελα να ξέρω τις ιστοσελίδες για τις οποίες γράφει η γυναίκα σου και βγάζει τόσα χρήματα», παρατήρησε κάποιος άλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις