Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Κώστας Βουτσάς: Έσπασαν τον τάφο του Hθοποιού – Ξεσπά η αδελφή του

 


Ζημιές προκλήθηκαν στον τάφο του Κώστα Βουτσά, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, σύμφωνα με βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η αδελφή του αείμνηστου ηθοποιού, Νίτσα Σταματοπούλου, η οποία και ξέσπασε.

Αρχικά η Νίτσα Σταματοπούλου ανέφερε: «Αυτό είναι ιεροσυλία, είναι δυνατόν να πηγαίνουν να σπάνε τον τάφο ενός ανθρώπου, όποιος και αν είναι αυτός. Βέβαια για μένα ιδιαίτερα είναι για τον Κώστα, αλλά από εκεί και πέρα ένας τάφος δεν σπάει! Πώς να το κάνουμε τώρα».

Στη συνέχεια είπε: «Στο Α’ Νεκροταφείο νομίζω ότι οι τάφοι δεν αδειάζουν ποτέ, γι’ αυτό τον Κώστα τον έχουν βάλει πάρα πολύ ψηλά, επάνω πάνω τον έχουν βάλει. Λυπάμαι πάρα πολύ με αυτό το πράγμα».

Στην εκπομπή μίλησε και η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη. Συγκεκριμένα εξήγησε ότι: «Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο των Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, έχω καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί».

«Το φοβερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το σοκαριστικό πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Χρύσλας Γεωργακοπούλου, στον διπλανό τάφο έγινε εκταφή και έτσι προκλήθηκαν οι ζημιές στον τάφο του Κώστα Βουτσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις