Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπεσαν τα μαλλιά μου» - Οι δυσκολίες που πέρασε με τη Long Covid - H γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε όσα πέρασε μετά τον κορονοϊό


 Για τις δυσκολίες που πέρασε έπειτα από την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό μίλησε η Καίτη Φίνου.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ενώ περιέγραψε ότι μετά τον long-covid, «σάπισαν τα δόντια της και έπεσαν τα μαλλιά της και τα νύχια της».

Μάλιστα όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις της, δεν έδινε συνεντεύξεις γιατί αισθανόταν άσχημα για την εμφάνισή της. «Αισθανόμουν άσχημα να παρουσιαστώ με τα προβλήματα που είχα. Τώρα τα συνήθισα. Μένουν ακόμη, αν και πέρασε ένας χρόνος και πάσχουν παρενέργειες. Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα - αν προλάβω να μην τυφλωθώ. Έφυγαν νύχια, έφυγαν τα μισά μου μαλλιά, ακόμη η χτενίζομαι και βγάζω τούφες. Ρωτάει πολύς κόσμος "πού βρίσκεις τα λεφτά και βάζει δόντια"» ανέφερε σχετικά.

«Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι στο στήριγμά μου τόσα χρόνια»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη βοήθεια που δέχεται κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο Σπίτι του Ηθοποιού αλλά και σε πρώην σύντροφό της ο οποίος την ενισχύει οικονομικά. «Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι στο στήριγμά μου τόσα χρόνια. Δεν φοβάμαι μη μου έρθει το ρεύμα. Η Άννα Φόνσου μας έχει ερκοντίσιον, ανάλογα με τον καιρό την εποχή. Νιώθω ότι είμαι πια στο σπίτι μου, έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Μένεις εδώ μέχρι να μπορέσεις να αυτοεξυπηρετείσαι, γιατί δεν είναι γηροκομείο να έχει και γιατρούς» υπογράμμισε αρχικά και πρόσθεσε: «Είχα σύντροφο μέχρι κάποια στιγμή μέχρι και πριν τον Covid. Αυτός ο άνθρωπος δεν έπαψε να με φροντίζει, υπάρχει στη ζωή μου χωρίς να βγαίνουμε. Δεν τον βλέπω καθόλου, αλλά υπάρχει στη ζωή μου σαν μια βοήθεια στην κάρτα μου, σαν μια σύνταξη καλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις