Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Mία Eρώτηση στον σύντροφό της αποκάλυψε κάτι που δεν περίμενε ποτέ να ακούσει – «Αισθάνομαι προδομένη με αυτό το ψέμα»


 Υπάρχουν αρκετοί οι άνθρωποι που ανακάλυψαν ότι ο σύντροφός  τους έχει παιδιά, αρκετό καιρό μετά τη γνωριμία τους. Αν αναζητάτε σύντροφο και έχετε παιδί, είναι καλό να το λέτε από την αρχή, ανεξάρτητα από τη σχέση που έχετε μαζί του. Πρόσφατα, η γυναίκα της ιστορίας βίωσε ένα σοκ όταν ανακάλυψε ότι, ο μεγαλύτερης ηλικίας σύντροφός της ανέφερε ότι έχει μία κόρη και ένα εγγόνι, ξαφνικά και αφού ήδη γνωρίζονταν για περισσότερο από έναν χρόνο.

“Τον ρώτησα αν θέλει να κάνουμε μία κόρη και μου είπε ότι έχει”

Η γυναίκα είναι 25 ετών, οπότε με τον 50χρονο φίλο της έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας. Είναι μαζί για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, και στη διάρκεια της σχέσης τους, έχουν έρθει αντιμέτωποι με κάποια εμπόδια, όμως παρόλα αυτά τα πηγαίνουν πολύ καλά.

Από την αρχή της σχέσης ωστόσο, της είχε πει ότι έχει δύο γιους, την επιμέλεια των οποίων έχει από κοινού με την μητέρα των παιδιών . «Δεν ήμουν ποτέ η στοργική μητριά, αλλά δεν χρειάστηκε και ποτέ, αφού τα παιδιά έχουν την μητέρα τους», εξήγησε η γυναίκα. «Πρόσφατα, κάναμε μία κουβέντα και τον ρώτησα αν θα ήθελε να κάνουμε και ένα κορίτσι, και μου απάντησε ότι έχει ήδη ένα».

Το σοκ μετά την αποκάλυψη

Η γυναίκα σώπασε, γέλασε αμήχανα και τον ρώτησε τι εννοεί. Έπειτα, ο φίλος της, της είπε ότι έχει ήδη μία κόρη και ένα εγγόνι.

Ήταν λες και έσκασε βόμβα, έπαθε σοκ. Ο φίλος της παρέμεινε ατάραχος και είπε ότι έπρεπε να το είχε καταλάβει, αφού της πετούσε υπονοούμενα. Ένιωσε βαθιά απογοητευμένη γιατί πίστευε ότι την υπολόγιζε αρκετά ώστε να της έχει μιλήσει για την κόρη και τα εγγόνια του από την πρώτη στιγμή. «Μου εξήγησε ότι η κόρη του δεν ήθελε να αναμιχθώ με κανέναν τρόπο στη ζωή της και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μου μιλούσε ποτέ για εκείνη», εξήγησε.

«Προτίμησε να μην μου πει καθόλου ότι έχει κόρη, παρά να μου πει ότι η κόρη του δεν θέλει να έχει σχέση μαζί μου» εξομολογήθηκε η γυναίκα.

«Σε κάθε περίπτωση, πληγώθηκα πολύ και σταμάτησα να του μιλάω, επειδή είμαι σοκαρισμένη και δεν ξέρω καν πως να ερμηνεύσω τη συμπεριφορά του. Του είπα ότι δεν ξέρω τι να πω και ότι έπρεπε να πάω σπίτι μου»

Από το συγκεκριμένο συμβάν και μετά, δεν του έχει ξαναμιλήσει, ενώ δεν ξέρει σε τι φάση είναι η σχέση τους. Όσο και αν ξέρει ότι την αγαπά, η συμπεριφορά του τη γέμισε με αμφιβολίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις