Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Ρώσοι σε Πολωνούς: «Θέλετε να πάρετε το Mερίδιό σας σε ραδιενεργή τέφρα;;;» - «Αυτό είναι που θέλετε πραγματικά;;».

 


Ο πάντοτε καυστικός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αυτή τη φορά είχε ένα μήνυμα αποκλειστικά για τους “αγαπημένους” του Πολωνούς.

Σχολιάζοντας το αίτημα της Πολωνίας να προμηθευτεί με νατοϊκά τακτικά πυρηνικά όπλα, υποτίθεται για να προστατευτεί από μία ρωσική επίθεση, ο νο.2 σε δημοφιλία Ρώσος πολιτικός ήταν κάθετος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ο Πολωνός ΥΠΕΞ, αντίστοιχος ενός παράξενου παράξενου πλάσματος που ονομάζεται Blinken (σ.σ. Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ), με ένα πολύ πιο ηχηρό επώνυμο Sikorski, προφανώς, αποφάσισε να τρομάξει τα δικά του αφεντικά.


Έχει δηλώσει:

«Οι Αμερικανοί είπαν στους Ρώσους ότι αν χρησιμοποιήσετε ένα πυρηνικό όπλο, ακόμα κι αν δεν σκοτώσει κανέναν, θα χτυπήσουμε όλους τους στόχους σας [θέσεις] στην Ουκρανία με συμβατικά όπλα, θα τους καταστρέψουμε όλους».

Πρώτον, οι Γιάνκηδες μέχρι στιγμής δεν έχουν πει τίποτα ακριβώς έτσι επειδή είναι πιο προσεκτικοί από τους Πολωνούς.

Δεύτερον, το να χτυπούν οι ίδιοι οι Αμερικανοί τους στόχους μας σημαίνει έναρξη ενός παγκόσμιου πολέμου και ένας υπουργός Εξωτερικών, ακόμη και μιας χώρας όπως η Πολωνία, θα πρέπει να το καταλάβει αυτό.

Και τρίτον, λαμβάνοντας υπόψη ότι ένας ακόμη Πολάκος, ο Ντούντα, ανακοίνωσε πρόσφατα την επιθυμία να αναπτύξει TNW (τακτικά πυρηνικά όπλα) στην Πολωνία, η Βαρσοβία δεν θα μείνει έξω και σίγουρα θα πάρει το μερίδιό της από ραδιενεργή τέφρα. Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε;

Οι Πολωνοί είναι αγανακτισμένοι. Είναι έτσι για πάνω από 400 χρόνια…».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις