Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Λάκης Γαβαλάς: Nέες δηλώσεις μετά την Oμοφοβική επίθεση που δέχτηκε από τρεις μοναχούς – «Με είπαν π…η μέσα στο αεροπλάνο»


 Μια άκρως ρατσιστική λεκτική επίθεση δέχτηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όταν τρεις μοναχοί χωρίς δισταγμό τον ρώτησαν «αν είναι άνδρας ή γυναίκα».

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μιλώντας στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» αποκάλυψε πως η ομοφοβική επίθεση συνεχίστηκε και μέσα στο αεροπλάνο, με τον Λάκη Γαβαλά να τονίζει ωστόσο πως δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά.

«Μετά το περιστατικό που έγινε με τους μοναχούς, μου έστελναν μηνύματα πόσο βρώμικοι είναι οι καλόγεροι και της εκκλησίας. με στεναχωρεί γιατί θέλω ο κόσμος να πιστεύει. Πηγαίνω με τη τσάντα μου και γυρίζει αυτός με το στόμα του γεμάτο φαγητό και μου «είσαι άνδρας ή γυναίκα;». Παίρνω και εγώ το κινητό μου και πάω και του λέω «σε καταγράφω, ξανακάνε μου την ερώτηση». Για να μην έχω την ευθύνη ότι καταγράφω κάποιον παράνομα.

Μετά μπήκα στο αεροπλάνο και αυτοί κάθονταν στην πρώτη θέση. Και ξαφνικά μου λένε π@@@ης μέσα στο αεροπλάνο την ώρα που μπήκα, ο ίδιος ο μοναχός. Ταράχτηκα. Δυστυχώς δεν ζητώ συγγνώμη αλλά του τράβηξα το μούσι, γιατί με έπιασε μια κακία. Εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι εκπροσωπώ τους ανθρώπους που πιστεύουν στην εκκλησία. Δεν θα απευθυνθώ στην δικαιοσύνη» τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις