Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Το NATO χάνει τον πόλεμο και δολοφονεί τους πολιτικούς του αντιπάλους; - Περίεργα πράγματα με διαφορά λίγων ημερών σε Ιράν και Σλοβακία!


Μετά την απόπειρα δολοφονία του πρωθυπουργού, της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, έλαβε η χώρα η, σύμφωνα με ιρανικές πηγές των Ρώσων, κατάρριψη του ιρανικού ελικοπτέρου που τερμάτισε την ζωή στον πρόεδρο του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί! Κατά την Δύση είναι δυστύχημα!

Από την μία ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, ο οποίος αντιτίθεται στις πολεμοχαρείς πολιτικές του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσία, από την άλλη ο πρόεδρος του Ιράν, το οποίο συμμαχεί με το Κρεμλίνο και το Πεκίνο σε όλα τα επίπεδα!

Και αν τίποτα δεν απειλεί πλέον ζωή του Σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος πυροβολήθηκε την Τετάρτη μετά από μια κυβερνητική συνάντηση πεδίου στην πόλη Χάντλοβα της Σλοβακίας που βρίσκεται 190 χιλιόμετρα (118 μίλια) βορειοανατολικά της Μπρατισλάβα, ο Ιρανός πρόεδρος δεν τα κατάφερε!

Τι ακριβώς συμβαίνει; Θα υπάρξει και επόμενο θύμα;

Μήπως το ΝΑΤΟ χάνει τον πόλεμο και σκοτώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους, προκειμένου να αλλάξει το γεωστρατηγικό χάρτη συγκεκριμένων περιοχών;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις