Σάββατο 18 Μαΐου 2024

«O Kόσμος του άσπρου και του μαύρου»! Αμερικανός νομικός μιλά στο RT για τον Φίτσο, vid - Όσοι διαβάζουν Λιακόπουλο γνωρίζουν...


 Το Russia Today μίλησε με τον Andrew Napolitano, Αμερικανό νομικό αναλυτή, ο οποίος μίλησε για την φρικτή επίθεση στον πρωθυπουργό της Σλοβακίας και την γενική κατάσταση στην Ευρώπη, καθώς όλο και περισσότερες επιφανείς προσωπικότητες από τις ΗΠΑ απευθύνονται στην Ρωσία!

Ο Andrew Peter Napolitano ( είναι Αμερικανός πρώην νομικός και αρθρογράφος του οποίου το έργο εμφανίζεται σε πολλές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των The Washington Times και του Reason. Ο Ναπολιτάνο υπηρέτησε ως δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Νιου Τζέρσεϊ από το 1987 έως το 1995.

«Κατά την άποψή μου, ο κύριος Fico είναι και ήταν, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο οποίος όρθωσε το ανάστημα του στην Δύση και ελπίζω στη ανάρρωση και  συνέχιση των καθηκόντων του, αλλά δεν θα έπρεπε να το επιχειρήσει με κίνδυνο της ζωής του.

Γνωρίζω ότι είχε καλή προστασία, δεν γνωρίζω τον τύπο που τον πυροβόλησε, ή τον τρόπο κατά τον οποίο  πλησίασε αρκετά ώστε να το καταφέρει. Υποθέτω ότι θα  μάθουμε σύντομα -το επόμενο διάστημα», είπε αρχικά ο Ναπολιτάνο!

«Δεν θέλω να υπερβάλλω εδώ, αλλά σας αποκαλύπτει αυτό κάτι σχετικά με την κατάσταση της δημοκρατίας στην Ευρώπη από την στιγμή που ο κόσμος χρησιμοποιεί όπλα, αντί των ψήφων για την έκφραση της πολιτικής τους άποψης;», τον ρώτησε ο Ρώσος δημοσιογράφος, επειδή υπάρχουν συνεχείς κατηγορίες εναντίον της Ρωσίας για απολυταρχισμό.  

Ο Napolitano απάντησε:

«Δηλώνει την απόγνωση της Δύσης,   -οδηγώντας τις χώρες σε  συμμόρφωση! Την δαιμονοποίηση όλων των Ρωσικών θεμάτων, δαιμονοποίηση του προέδρου Πούτιν. Υπάρχει κριτική της ελεύθερης διαδικτυακής ραδιοφωνικής μου μετάδοσης.

Είμαι βετεράνος εδώ και 30 χρόνια στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης! Αυτό που αναφέρουμε είναι ότι, η κριτική της ελευθερίας ακούγεται σπάνια στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης των Ηνωμένων Πολιτειών σήμερα. Και αυτό αποτελεί την Δυτική δαιμονοποίηση κάθε ελευθερίας του λόγου, η οποία διατυπώνεται “κατά της Ουκρανίας και υπέρ της Ρωσίας”»!

Και κατέληξε ο Ρώσος δημοσιογράφος:

«Ξέρετε ο κόσμος  στον οποίο βρεθήκαμε κατά κάποιο τρόπο εδώ   σήμερα, είναι “ασπρόμαυρος”! Εάν πάμε πίσω  στην 11η Σεπτεμβρίου, -θυμάστε τι είπε ο Bush; “Ή είστε μαζί μας ή μαζί τους”! Ξέρετε, αυτές οι διαχωριστικές γραμμές δημιουργήθηκαν και, επί του παρόντος φαίνεται να αποτελεί τον κόσμο του “άσπρου-μαύρου”»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις