Κυριακή 19 Μαΐου 2024

«Απαλλαγείτε από την τεμπελιά σας»! O Πούτιν έτσι όπως δεν τον έχετε ξανακούσει, vid - «Οι άνθρωποι είναι πολύ τεμπέλικα άτομα».


 Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Πεκίνο, την ώρα που δεχόταν ερωτήσεις από το κοινό, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, μίλησε έτσι όπως δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Έδωσε… συμβουλές ζωής, καλώντας τους ανθρώπους, οι οποίοι όπως είπε “είναι τεμπέληδες”, να κάνουν καθημερινά δραστηριότητες διώχνοντας από τη ζωή τους αυτή την τεμπελιά, δηλαδή να μην αρέσκονται στην απραξία.

Προειδοποποίησε όμως να μην «πάμε στο άλλο άκρο», απορρίπτοντας εκείνους που «τα θέλουν όλα εύκολα στη ζωή τους».

Ολόκληρη η απάντηση του Πούτιν προς έναν νεαρής ηλικίας δημοσιογράφο ήταν η εξής:

«Απευθύνομαι σε όλους σήμερα. Σε όλους μας εδώ μέσα. Είμαστε πολύ τεμπέλικα άτομα. Οι άνθρωποι είναι τεμπέληδες! Πρέπει να απαλλαγείτε από την τεμπελιά σας.

Πρέπει να ξυπνάτε νωρίς τα πρωινά και να αρχίσετε να αθλείστε! Ξεκινήστε να εξασκείστε! Εάν το κάνετε αυτό θα πρέπει να έχετε πρόγραμμα. Κάθε μέρα, τουλάχιστον μερικές ώρες θα πρέπει να ξοδεύετε στην άσκηση! Καθημερινά.

Δεν θα είστε σε θέση να ζήσετε πλέον χωρίς αυτό. Όσα περισσότερα πράγματα κάνετε μέσα σε μία μέρα, τόσα περισσότερα θα μπορείτε να κάνετε. Δεν θα πρέπει να ασχολείστε με το πώς θα κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Βρείτε κάποιο είδος δραστηριότητας και κάντε πράγματα που σας αρέσουν»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις