Τρίτη 21 Μαΐου 2024

O Ερντογάν “άδειασε” την εκφυλισμένη ψευτο-Xριστιανική Ευρώπη


 Στη Φύση, ό,τι εκφυλίζεται αφανίζεται. Αυτό είναι νομοτέλεια. Εάν η έκφυλη ψευτο-Χριστιανική Ευρώπη επιζήσει ενός απευκταίου πυρηνικού ολοκαυτώματος, σε ελάχιστες δεκαετίες θα είναι μια μουσουλμανική ήπειρος. Και αυτό νομοτέλεια είναι.

Ρ. Τ. Ερντογάν για Eurovision: «Απειλεί τις οικογενειακές αξίες – Πολιτικές εξαφάνισης του φύλου»

«Καταλαβαίνουμε καλύτερα πόσο καλή απόφαση λάβαμε κρατώντας την Τουρκία μακριά από αυτό το αίσχος, τα τελευταία 12 χρόνια» αναφέρει.

Για το διαγωνισμό της Eurovision, από τον οποίο απέχει εδώ και αρκετά χρόνια η Τουρκία, μίλησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αποτελεί «απειλή για τις οικογενειακές αξίες» και επιχειρεί να πετύχει την «εξουδετέρωση του φύλου».

Σε ό,τι αφορά την Eurovision ο Τούρκος πρόεδρος δείχνει να την έχει αξιολογήσει πολύ σωστά.

«Ένας από τους τομείς όπου η παγκόσμια επιβολή είναι πιο εμφανής, είναι οι πολιτικές εξαφάνισης του φύλου.

Γίναμε μάρτυρες για άλλη μια φορά, σε πόσο τραγικό σημείο έχει φτάσει αυτή η κατάσταση στον κόσμο. Στον διαγωνισμό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε είναι σαφές ότι οι παράξενοι χαρακτήρες που παρουσιάζονται στους νέους ως πρότυπα, υπό τη μάσκα της ελευθερίας, είναι οι “δούρειοι ίπποι” της κοινωνικής διαφθοράς.

Έχει γίνει σχεδόν αδύνατο σε τέτοιες διεθνείς εκδηλώσεις να συναντήσεις έναν κανονικό άνθρωπο από άποψη ντυσίματος, στάσης και δηλώσεων. Είναι πλέον αποδεκτό από όλους ότι αυτή είναι μια συνειδητή πολιτική.

Καταλαβαίνουμε καλύτερα πόσο καλή απόφαση λάβαμε κρατώντας την Τουρκία μακριά από αυτό το αίσχος, τα τελευταία 12 χρόνια. Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε στην ίδια γραμμή».





pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις